Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

COME BACK

Έχουμε να τα πούμε πάνω απο ένα μήνα και τούτο διότι υπήρχε πραγματική έλλειψη χρόνου.
Μέσα σε αυτο το χρονικό διάστημα συνέβησαν τόσα πολλά και οι εξελίξεις και τα όσα διαδραματίστηκαν εξηγούν απο μόνα τους πόσο διεφθαρμένο είναι το πολιτικό μας σύστημα και πόσο πεπλανημένοι αλλά και διεφθαρμένοι ήσαν 36 χρόνια όλοι οι έλληνες.
Δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών αγαπητοί μου φίλοι, εμείς αναθρέψαμε το φίδι, κρατήσαμε σφιχτά και προστατευτικά το αυγό του , το βοηθήσαμε να γεννηθεί, το μεγαλώσαμε , το αφήσαμε να μας δαγκώνει νομίζοντας οτι θα εθιστούμε στο δηλητήριο του αλλά τώρα αποδείχθηκε πως δεν εκτιμήσαμε τα πράγματα σωστά.
Το δηλητήριο του φιδιού, που τώρα άφθονο ρέει στις φλέβες μας, αποδείχθηκε δυνατότερο των ανοχών μας και αρχίζει να μας σκοτώνει αργά και βασανιστικά.
Αφήσαμε τους «υπαλλήλους» των ΗΠΑ να κυβερνάνε την χώρα , τις τύχες και το μέλλον μας και τώρα κλαίμε σαν γηρασμένες πόρνες.
Εκπόρνευτήκαμε σαν λαός στο όνομα του ιδοτελούς συμφέροντος , πουλήσαμε τις αρχές , τις ιδέες και τα ιδανικά μας για μια χούφτα τάληρα και προδώσαμε την ιστορία και τα παιδιά μας .
Δείτε λίγο γύρω σας τι συμβαίνει.....μια χώρα με αστείρευτο ορυκτό πλούτο, με ένδοξο επιχειρηματικό παρελθόν, με την ιδανικότερη γεωγραφική θέση, κοιτίδα του ευρωπαϊκού πολιτισμού, μια χώρα που υπήρξε αυτοκρατορία 3 φορές κατήντησε η «ζητιάνα» της Ευρώπης.
Και αν τα λόγια μου χαρακτηριστούν απο κάποιους «γραφικά» και εθνικιστικά, δεν με πειράζει, γιατί αυτή είναι η αλήθεια.
Πάψαμε να είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ εδώ και χρόνια, αμφιβάλλω πλέον ανοικτά για την καταγωγή μας.
Διότι αν είμασταν ΕΛΛΗΝΕΣ σίγουρα εδω και χρόνια θα είχαμε εξορίσει με τον χαρακτηρισμό του ΠΡΟΔΟΤΗ όλους όσους μας έχουν κυβερνήσει και παρέδωσαν την χώρα στην αγκαλιά των ΗΠΑ και των ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
Αν είμασταν ΕΛΛΗΝΕΣ θα είχαμε πάρει το μέλλον αυτής της χώρας στις πλάτες μας και θα την είχαμε κάνει ,ισχυρή ,δυνατή και ανεξάρτητη.
Αν είμασταν ΕΛΛΗΝΕΣ θα είχαμε αλλάξει ρότα και θα ξαναγράφαμε την ιστορία απο την αρχή.
Μην με ρωτήσετε τι είμαστε γιατί δεν θα σας αρέσει η απάντηση.
Ενα μονάχα έχω να σας πω , συμπεριφερθήκαμε κουτοπόνηρα και γίναμε όλοι μας λαμόγια, ακόμη και οι άνθρωποι του μόχθου την βολή τους κοιτάζανε όλα αυτά τα χρόνια και κράταγανε πράσινες ,γαλάζιες και κόκκινές σημαίες και με γλώσσα γεμάτο σάλια γλύφανε τους επιβήτορες τους.
Τώρα που μας έπεισαν πως φτάσαμε στο τέλος, μας καλούνε οτι μας έκαναν επι δεκαετίες στα κρυφά, να μας το κάνουν φανερά .....ΠΗΔΗΜΑ δίχως έλεος στις κεντρικές πλατείες και στις λαϊκές αγορές.
ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΣΤΕ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΡΜΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΏΝ , ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ ΣΑΣ.
Έχετε βέβαια ακόμη την επιλογή να αντιδράσετε......και να αισθανθείτε λιγάκι σαν ΕΛΛΗΝΕΣ , όχι οτι θα γίνετε ποτέ!!!! Ισως μετά την αντίδρασή σας , τα παιδιά σας να μπορέσουν να σώσουν την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ εκτός και αν με την δουλικότητα σας τα παραδώσετε και αυτά αμαχητί στο παιδομάζωμα που εξαπέλυσε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.....
ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ.....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΟ ΞΕΡΩ .....ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ