Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

ΓΕΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Αγαπητοί μου φίλοι,


Ζούμε πρωτόγνωρες για την γενιά μας καταστάσεις, η τραγική πολιτική μας ηγεσία οδηγεί, με μαθηματική πλέον ακρίβεια, την χώρα σε ακραίες καταστάσεις , στην εξαθλίωση και στον αφανισμό της πιο παραγωγικής ηλικιακά τάξης της Ελλάδας.

Η πολιτική που ακολουθείται πλέον έχει ένα ξεκάθαρο στόχο, την δια της βίας και εξ’ αιτίας της ανέχειας εκδίωξης των νέων ελλήνων από την χώρα τους. Ενεργώντας στο όνομα των ανώτατων αφεντικών της , επιδιώκει την αφαίμαξη του έμψυχου υλικού της χώρας για να καταφέρει το τελειωτικό χτύπημα και να αφαιρέσει και την τελευταία ελπίδα που απέμεινε στην Ελλάδα για να ανακάμψει.

Η Ελληνική Κυβέρνηση και ο Γιώργος Παπανδρέου με την ανοχή όλων των πολιτικών κομμάτων, εξανεμίζοντας πλέον κάθε εργασιακό δικαίωμα και υπακούοντας στις επιταγές των δανειστών μας επέβαλλαν συνθήκες εργασιακής δουλείας.

Με ανευθυνότητα και με πνεύμα δουλικότητας και ραγιαδισμού, οι υπάλληλοι(Πολιτικοί) της Νέας Τάξης Πραγμάτων(Τράπεζες Ροκφέλερ Ροθτσιλντ κ.λ.π.) καλούν τους Έλληνες να υποταχθούν και να σκύψουν το κεφάλι δεχόμενοι την πλήρη και άνευ όρων υποδούλωση της χώρας στα συμφέροντα που τους ορίζουν.

Με συνοπτικές διαδικασίες και επικαλούμενοι στοιχεία και στατιστικές που οι άγνωστες σε όλους μας αγορές συνέταξαν και μας τις πλάσαραν στην μούρη , επιτίθενται ανηλεώς στην αγοραστική ικανότητα των Ελλήνων καταδικάζοντας χιλιάδες νέους σε ξαφνικό θάνατο, χιλιάδες επιχειρήσεις σε κλείσιμο και την ελληνική οικονομία σε ανυπαρξία.

Με την δουλική παραδοχή τους σε διεθνές επίπεδο , ότι :

Nαι είμαστε χώρα διεφθαρμένων που ζούσαμε παρασιτικά στις πλάτες των ευρωπαίων θυμάτων μας


Ναι είμαστε μια χώρα χωρίς δυνατότητες ανάπτυξης


Ναι είμαστε μια χώρα αδύναμη να αντιδράσει και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών


Ναι είμαστε μια χώρα που έχει μάθει να σκύβει το κεφάλι και να παραδίνεται αμαχητί στις ορέξεις του όποιου παρουσιάζεται στον κόσμο μας ως ισχυρός


Ναι οι Έλληνες είναι ανίκανος και τεμπέλικος λαός


Ναι είμαστε μια χώρα άξεστων και απαίδευτων και απολίτιστων πολιτών


Ναι είμαστε μια χώρα που δεν διαθέτει τα προσόντα να σωθεί από μόνη της


Ναι είμαστε μια χώρα δίχως εγχώριο πλούτο


Ναι είμαστε μια χώρα που δεν μπορεί να παράξει τίποτα πια


Ναι είμαστε μια χώρα επαιτών


Ναι είμαστε μια χώρα που το παρελθόν και η ιστορία μας έδειξε οτι ποτέ δεν μπορούσαμε και άρα δεν μπορούμε ούτε και τώρα

Χωρίς να ρωτήσουν τους έλληνες, έχοντας στα χέρια τους μια αυθαίρετη εξουσιοδότηση την οποία και υφάρπαξαν λέγοντας ψέμματα στους Έλληνες , παραδίδουν την χώρα στους κερδοσκόπους και τους διεθνείς νταβατζήδες των αγορών που δεν ξέρουμε, που ποτέ δεν έδειξαν το πρόσωπο τους, που έμαθαν να κρύβονται πίσω από τα καλοπληρωμένα πιόνια τους .

Έλληνες ο κίνδυνος της διάλυσης δεν μας χτυπά πλέον την πόρτα, έχει από καιρό μπει στα σπίτια μας και τις ζωές μας !!!!!

Τώρα είναι η δικιά μας ώρα………. τώρα είναι η σειρά μας να αντισταθούμε πλέον στην πράξη και να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας…

Το παιχνίδι δεν πρέπει να το αφήσουμε στα επικίνδυνα και προδοτικά χέρια των πουλημένων πολιτικών μας , το παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε στα χέρια μας εμείς, οι απλοί πολίτες.

Αγαπητοί φίλοι, ξυπνήστε πριν να είναι αργά , διακυβεύεται η ίδια μας η ζωή , ή ίδια μας η ύπαρξη , το μέλλον μας …..

Οφείλουμε να οργανωθούμε και να σχηματίσουμε μέτωπα , όχι πλέον αντίστασης αλλά ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ !!!!!!!!!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αγαπητοί μου φίλοι με ένα στόχο ….με ένα σκοπό την ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΑΣ.


Αν θέλουμε αγαπητοί μου φίλοι , να διασώσουμε ότι έχει απομείνει και να στήσουμε την κοινωνία μας και την οικονομία μας , τις ίδιες μας τις ζωές από την αρχή, οφείλουμε να διαλύσουμε αυτό το σαθρό σύστημα , οφείλουμε να επιφέρουμε καίριο χτύπημα στα θεμέλια του, να το αποκεφαλίσουμε….


Το θηρίο πλεον έδειξε τις προθέσεις του και τις δυνάμεις του…. Έχει όμως σημαντικές αδυναμίες …… Χωρίς την λαϊκή ανοχή είναι αδύναμο….. η δύναμη είναι στα δικά μας χέρια….. πάντοτε στα δικά μας χέρια ήταν….. μην απατάσθε !!!!!!!!


Πρέπει να δείξουμε άμεσα και δίχως άλλη καθυστέρηση την ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ του ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ….. αυτού που έχει μάθει να μάχεται, να αλλάζει με το δικό του σώμα και την δικιά του ψυχή την ιστορία και το μέλλον……


Οσο και αν φαίνεται δραματική τούτη φράση , φανερώνει την αλήθεια….. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ…. ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ !!!!!


ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ …. ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ …. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ …. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ , ΙΣΧΥΡΗ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ….. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ…..


Ως πρώτο βήμα είναι η ανάγνωση , η αποδοχή και η διάδοση αυτού του κειμένου…..


Ας τους δείξουμε ξεκάθαρα και την δική μας πρόθεση……


ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ……


ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…. ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ…. ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ…. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ…. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ…..


ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ…. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΙΓΜΗ…


ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ …. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ…..


ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΠΕΙΘΕΙΑ ΜΑΣ ….. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ.


ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ……


ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΡΩΣΕΙ …. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ…..


ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ….. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΡΗΜΑΓΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ….


ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ……


ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ…. ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ …. ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ….. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ….. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ……


ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ……


ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ …. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ……


ΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ….. ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ….


ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ…..


ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΓΝΟΗΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ……..


«ΓΕΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ