Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ !!!!!!!!

Kατ' αρχάς να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά υγεία και πολύ δύναμη για το 2009.
Υποχρεώσεις και ιώσεις με κράτησαν εκτός Blog για αρκετό διάστημα.
Μακάρι όσο καιρό «απουσίαζα» να είχαν αλλάξει πράγματα και καταστάσεις αλλά τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα Αβραμό .........στο ΥΥΚΑ και τα λαμόγια αλωνίζουν .
Ήθελα να 'ξερα αυτός ο Καραμανλής δεν βλέπει ή βλέπει και δεν μπορεί να κάνει τίποτα ;
Ίσως η απάντηση στο ερώτημα μου να είναι πως στο βωμό των κομματικών ισορροπιών κομμάτια να γίνει η Υγεία και οι παρέχοντες αυτήν.
Έτσι ........ έτσι.......! Ο Mr Επικοινωνία και νυν επίδοξος διάδοχος έπρεπε να βαλτώσει , να καεί και μαζί του να βαλτώσει και να καεί και η Υγεία.
Βέβαια ο Καραμανλής άλλους προόριζε για το ΥΥΚΑ αλλά δεν του βγήκε η Πασιέντζα αφήστε που και ο Πρόεδρος της Βουλής χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και δεν ήθελε συντοπίτη του βουλευτή για υφυπουργό Υγείας μιας και θέλει τον γιο υποψήφιο βουλευτή στην Καρδίτσα.
Νύχτα κόπηκε ο παρ' ολίγον υφυπουργός και ικανότατος πολιτικός αλλά είπαμε μπροστά στις κομματικές ισορροπίες και τα ενδοπαραταξιακά παιχνίδια η Υγεία δεν μετρά.
Κατα τα άλλα όλα μένουν ίδια , στάσιμα , μηνύσεις ...ρουφιανιά και ηλιθιότητα.
Στο ίδιο έργο θεατές λοιπόν, μόνο που τώρα ξέρουμε με ποιούς έχουμε να κάνουμε , όσο και να το πεις ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο και φυσικά έχουν ατσαλώθεί περισσότερο τα νεύρα μας , η υπομονή μας και κυρίως το πάθος μας για την Νοσηλευτική και οτι την περιβάλει.
Και ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις « ΣΩΤΗΡΕΣ » δεν υπάρχουνε , υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που αγαπούν την επιστήμη και το επάγγελμα τους και αγωνίζονται με όσες δυνάμεις διαθέτει ο καθένας απο αυτούς για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που συμβιβάζονται με τις καταστάσεις και είτε κάνουν πίσω είτε λουφάζουν σε μια γωνιά περιμένοντας μοιρολατρικά αλήθεια τι ; Υπάρχουν και τα λαμόγια που ως γνωστόν λειτουργούν ως τι άλλο........; ΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Αυτά για σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ