Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ .........!!!

Πλησιάζει λοιπόν και η γενική συνέλευση των αντιπροσώπων της ΕΝΕ . Άραγε απο τους εκλεγμένους των 100 και 200 ψήφων θα βρεθεί κάποιος που θα ζητήσει εξηγήσεις για την οικονομική διαχείριση ( μην πω κακοδιαχείριση) , για το κλίμα τρομοκρατίας και εκβιασμού που έχει δημιουργήσει το ΔΣ της ΕΝΕ και οι παρατρεχάμενοι τους στο Νοσηλευτικό κόσμο, για τις άτοπες και άκαιρες αποφάσεις που έχουν λάβει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, για το διασυρμό προσώπων , για την απραξία και την αδράνεια στα προβλήματα των Νοσηλευτών ή όλοι μαζί θα νομιμοποιήσουν την μέχρι σήμερα αυθαιρεσία των πεπραγμένων της Διοίκησης της ΕΝΕ ;
Θα βρει άραγε κάποιος το θάρρος και θα υψώσει το ανάστημα του και θα απαιτήσει διαφάνεια ;
Ο μεγάλος κίνδυνος αγαπητοί συνάδελφοι είναι ότι αν στη Γ.Σ. των αντιπροσώπων ψηφιστούν και εγκριθούν τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα του Δ.Σ. της ΕΝΕ τότε οι κύριοι υπαίτιοι για την παρούσα κατάσταση της ΕΝΕ απαλλάσονται απο κάθε ευθύνη νομική και ποινική .
Θα απευθύνω λοιπόν απο τούτο εδώ το ασήμαντο βήμα μια έκκληση προς τους αντιπροσώπους . Μην τους νομιμοποιείτε , μην τους απαλλάξετε απο τις ευθύνες τους , ζητήστε τους εξηγήσεις , μην γίνετε και εσείς συμμέτοχοι και κοινωνοί της δικής τους αυθαιρεσίας .
Δώστε με την στάση και την θέση σας την ευκαιρία στους Νοσηλευτές της χώρας και στους εαυτούς σας να αποκτήσουν την ΕΝΕ που τους αξίζει και τους αρμόζει .
Δώστε την ευκαιρία στο Νοσηλευτικό κόσμο να μάθει την αλήθεια και να είστε σίγουροι πως θα έχετε την υποστήριξη της πλειοψηφίας των Νοσηλευτών.
Μην δώσετε άλλη ευκαιρία σε αυτούς που εκμεταλλεύτηκαν προς ίδιον όφελος, τις δικές σας καλές προθέσεις και το όραμα όλων μας για μια δυνατή και ισχυρή Νοσηλευτική.
Σταθείτε αντάξιοι των περιστάσεων και των καιρών και πείτε τους ένα τεράστιο όχι.
Αντιληφθείτε πως στα χέρια σας έχετε ένα μεγάλο όπλο την ψήφο σας, εκμεταλλευτείτε το για το καλό όλων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ