Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-29 ΝΟΕΜΒΡΗ 2009



Σταθεροί στην επιλογή μας να στηρίζουμε την μεγάλη φιλελεύθερη δεξιά παράταξη παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τα όσα διαδραματίζονται στην Νέα Δημοκρατία.

Καλούμε δε όσους ανήκουν σε αυτή την μεγάλη παράταξη και για τους λόγους που όλοι μας γνωρίζουμε απομακρύνθηκαν απο αυτή, να συμμετάσχουν μαζικά στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές και να δείξουν με την ευρύτατη και δυναμική τους συμμετοχή οτι η Νεα Δημοκρατία οχι απλά ζει αλλά έχει και μέλλον και προοπτική και μπορεί στα δύσκολα να συσπειρώνει και να μαζεύει γύρω της τον κόσμο της και κυρίως τους νέους ανθρώπους, τα πιο παραγωγικά και ελπιδοφόρα στοιχεία κάθε κοινωνίας.

Αποχή απο την επικείμενη εκλογική διαδικασία σημαίνει ταυτόχρονα παράδοση της χώρας στα μεγάλα συμφέροντα, που στιγμάτισαν την πολιτική ζωή του τόπου ,καταδίκασαν την χώρα σε απραξία και την έθεσαν στο περιθώριο της ευρωπαϊκής πολιτικής σκηνής .

Αποχή απο τις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου του 2009 σημαίνει παράδοση της τύχης της παράταξης που στηρίξαμε, αγωνιστήκαμε και δώσαμε μάχες στα φοιτητικά αμφιθέατρα και στα κοινωνικά φόρα, σε όλους εκείνους που την εκμεταλλεύτηκαν, την επιβουλεύτηκαν, την απομάκρυναν απο την σχέση της με τα στελέχη της και την βάση της και την έφεραν σήμερα στην αντιπολίτευση.

Δεν θα υποδείξουμε υποψήφιο, οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισες γνωρίζουν καλύτερα απο κάθε ΜΜΕ και κάθε «καιροσκόπο» αυλικό, ποιός είναι εκείνος που εγγυάται την ενότητα και την προοπτική της Νέας Δημοκρατίας.

Εκείνο δε που είναι σίγουρο , είναι το γεγονός πως η ΝΕΟΛΑΙΑ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κουράστηκε απο στημένα σκηνικά και καθοδηγούμενες επιλογές μέσα στο ίδιο της το κόμμα.

Το διακύβευμα των εσωκομματικών εκλογών της 29ης Νοέμβρη δεν είναι η εκλογή αρχηγού!
Το διακύβευμα των εκλογών της 29ης Νοέμβρη, είναι η δημιουργία ενός κομμάτος, που ως πρωταρχικό του στόχο θα θέσει το λαό και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.
Η δημιουργία ενός κόμματος, που θα είναι ανοιχτό στους πολίτες και την κοινωνία και την πολιτική του θα την χαράσει και θα την παράγει ο λαός του.
Η πολιτική του θα είναι προϊον και αποτέλεσμα λαϊκής πρωτοβουλίας.

Δεν είναι αυτοσκοπός η εξουσία αγαπητοί μου φίλοι αλλά η ενδυνάμωση της λαϊκής βάσης της Νέας Δημοκρατίας και του ρόλου του κόσμου της μέσα στο κόμμα.
Στόχος μας ,αυτή την δεδομένη στιγμή, είναι να απαλλάξουμε την Νέα Δημοκρατία απο φατρίες, κλειστές ομάδες, κομματάρχες, όψιμους «φίλους» και αυλικούς που επι σκηνής κραυγάζαν ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στα παρασκήνια μαχαίρωναν πισώπλατα το κόμμα και το κόσμο του και κατήντησαν την Παράταξη των μεγάλων επιλογών και αποφάσεων να βρίσκεται στην αντιπολίτευση και να απολογείται για τις συμπεριφορές τους.

Θέλουμε μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καθαρή και διάφανη, με λαϊκό προσανατολισμό, εθνοκεντρική και ταυτόχρονα ευρωπαϊκή κατεύθυνση , πιστή στις ελληνικές αξίες και ιδανικά , απαλλαγμένη απο φοβίες και αναστολές, διεκδικιτική, δυναμική, πρωτοπόρα.

Θέλουμε μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που στηριζει και θα στηρίζεται απο το λαό, μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που υπηρετεί όλους τους Έλληνες και θα τιμά την ιστορία μας, μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που θα είναι σε θέση να δώσει όχι μόνο ελπίδα αλλά σιγουριά, ασφάλεια και προοπτική στον ελληνικό λαό.

Θέλουμε μια ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΥΝΑΤΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.

Οι εκλογές της 29ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ .............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ