Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Eίναι τουλάχιστον υποκριτές εκείνοι που σήμερα έφτασαν να μιλούν για καπέλωμα των Νοσηλευτών ΤΕ απο τον σύλλογο αποφοίτων ΠΕ.
Τώρα το αντιληφθηκατε λαμόγια της ΕΝΕ και της ΠΑΣΥΝΟ ; Έχετε το θράσος να μιλάτε εσείς, οι καταδότες των ΤΕΙ ; Εσείς που όταν η Ένωση Νοσηλευτών Αποφοίτων ΤΕΙ ΄πήρε πρωτοβουλίες για να αντιταχθεί στους Μπαλτόπουλους και τα πανεπιστημικακά κοράκια, την σπιλώνατε , την συκοφαντούσατε αυτή και τους ανθρώπους της και κάνατε τα αδύνατα δυνατά για να την διαλύσετε. Και τραπεζωνόσαστε και αναταλλαγές κάνατε με το πανεπιστημιακό κατεστημένο. Μιλάτε εσείς που συστηματικά ροκανίζατε και απαξιώνατε τα ΤΕΙ και τους αποφοίτους τους, προτείνοντας την κατάργηση τους και όχι την αναβάθμιση τους, εσείς που παραδώσατε πίσω απο την πλάτη των μελών σας την Νοσηλευτική εκπαίδευση στους πανεπιστημιακούς αμαχητί, με ποιό αντάλλαγμα άραγε;
Εσείς που σήμερα καταντήσατε τους νοσηλευτές με τις αστοχίες σας, την δουλικότητα σας, την αλλαζονεία σας και την δίψα σας για εξουσία, αιχμαλώτους της ΠΟΕΔΗΝ.
Που είναι τώρα οι άνθρωποι σας που ακόμη και σήμερα απο το διαδικτυο εξακολουθούν να εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία ; Τα λαμογάκια που τους δώσατε ένα κομματι ψωμί και ξερνούσαν ένα σωρό συκοφαντίες. Που είναι τώρα όλοι αυτοί , έχουν άραγε τα αρχίδια, να βγούν και να μιλήσουνστους συναδέλφους τους καταπρόσωπο και να απολογηθούν για τις μαλακίες που κάνανε εδώ και τρια χρόνια;
Με συγχωρείτε για την αθυροστομία μου , αλλά είναι οι στιγμές που κανείς εξεγείρεται απο την υποκρισία και το θράσος , όλων εκείνων που με δόλια μέσα σπίλωναν υπολείψεις και προσωπικότητες .
Να τους πω λοιπόν πως ούτε το στόχο τους κατάφεραν, πως απο σήμερα θα είναι συνεχώς απολογούμενοι και πως για το καπέλωμα των Νοσηλευτών ΤΕ που πρώτοι αυτοί ξεκίνησαν ως ΕΝΕ και ΠΑΣΥΝΟ , οι συνάδελφοι της ΕΕΝΑΤ ,που ευτυχώς γερά κρατάει, έχουν τους τρόπους να αντισταθούν μέσα απο τα ΤΕΙ και τα αμφιθέατρα.
Όταν θα έρθει η ώρα , θα αποδώσουν στους καταδότες του Νοσηλεύτικού κλάδου και των ΤΕΙ αυτό που τους αρμόζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ