Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΦΟΒΟ...ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΔΡΑΣΗ !!!!!

Αιχμάλωτες γενιές Ελλήνων καλούνται αύριο να σύρουν το εδώ και χρόνια πάνω τους δεμένο άρμα της δήθεν κατά βούλησης ψήφου τους.
Είναι η βαριά υποχρέωση που το συμβόλαιο της σκλαβιάς τους ορίζει.
Βέβαια πολλοί από αυτούς είναι πεπεισμένοι πως με την συμμετοχή τους μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα αλλά πλανώνται πλάνη οικτρά.
Η μόνη λύση , η μόνη ελπίδα όλων μας είναι απαξίωση όλου αυτού του σικέ συστήματος και η συμμετοχή μας σε κοινές δράσεις για την ζωή μας και την ελευθερία μας , με πολιτικούς όρους αλλά έξω από την πολιτική όπως μας την έχουν καθορίσει .
Πρέπει να αυτό-οργανωθούμε αγαπητοί μου φίλοι σε αυτόνομα και ανεξάρτητα κινήματα πολιτών και να τους δώσουμε τέτοια δυναμική και δύναμη που το σαθρό σημερινό πολιτικό μας σύστημα , να γονατίσει, να διαρραγεί και να διαλυθεί.
Έχει έρθει προ πολλού ο καιρός της ανάγκης για πραγματική ανατροπή και αλλαγή . Τα σημάδια είναι πολλά και οι άνθρωποι που είναι σε θέση και έχουν την δύναμη να το κάνουν είναι πολλοί , πολλοί περισσότεροι απ’ όσο φαντάζεστε .
Είμαστε όλοι εμείς που καθημερινά δίνουμε τον αγώνα της επιβίωσης μέσα στην δίνη ,που μας έχουνε ρίξει με μεθοδικό και οργανωμένο τρόπο τα κέντρα εξουσίας.
Μιλώ καμιά φορά πολιτικά αλλά είμαι υποχρεωμένος να το κάνω γιατί μέσα σας έχει μείνει το σαράκι του ξύλινου και υποκριτικού πολιτικού λόγου που σας έχουν ποτίσει τα πολιτικά και άλλα λαμόγια της εξουσίας.
Η αυριανή μέρα είναι η αρχή , η αφετηρία, της δεύτερης φάσης του οργανωμένου σχεδίου για πανικό και σοκ της ελληνικής κοινωνίας.
Η αυριανή μέρα θα είναι η αφορμή για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που ως στόχο τους θα έχουν να αποδυναμώσουν ακόμη περισσότερο την ελληνική οικονομία και να προκαλέσουν καίρια χτυπήματα στην ψυχολογία των ελλήνων με την έξωθεν επιβολή καταναγκαστικής φτώχειας.
Ο ελληνικός λαός θα απειληθεί, όσο δεν έχει απειληθεί ποτέ σε ολόκληρη την ιστορία του και θα κληθεί , με ψυχολογικό εκβιασμό και τεχνητώς προκληθέντα πανικό, να απαντήσει σε πολύ καλά στημένα ψευδοδιλλήματα που στην ουσία τον οδηγούν μονάχα σε ένα δρόμο , αυτό της εξαθλίωσης και της φτώχειας.
Είναι η παγίδα που το σύστημα έστησε για να οδηγήσει σε αδιέξοδο έναν ολόκληρο λαό και μέσω αυτού να επεκτείνει την κρίση εκ νέου σε ολόκληρο τον κόσμο, ενισχύοντας έτσι την δική του παντοδυναμία καθιστώντας την πλέον απόλυτη.
Δεν θα κουραστώ ούτε να μιλάω αλλά ούτε και να το γράφω…. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΊΝΑΙ ΑΡΓΑ….
Αντιληφθείτε την δύναμη που έχετε στα χέρια σας και αντιδράστε… σαν πρώτη κίνηση αντίδρασης είναι το να μην φοβηθείτε ούτε για μια στιγμή….γιατί ο φόβος μας τους θρέφει και τους κάνει ισχυρούς.
Μην δείξετε φόβο λοιπόν, γιατί αυτομάτως γίνεστε ευάλωτοι στα μάτια τους και άρα ο στόχος για αυτούς επετεύχθει.
Η ελπίδα παραμένει ζωντανή μονάχα αν εμείς την κρατήσουμε ζωντανή.....
Θυμηθείτε το αυτό....κρατήστε το γερά μέσα σας και μετατρεψτε το σε πίστη...και θα πλησιάζει η ώρα που θα έρθει το πρώτο σάλπισμα για μάχη...μάχη που θα έχει μονάχα έναν νικητή ... και νικητής είναι εκείνος που δεν πανικοβάλλεται , δεν φοβάται και δρα....μεθοδικά και συντονισμένα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ