Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ...

Αν σήμερα, αγαπητοί μου φίλοι , κάποιος παρακολούθησε την σημερινή ομιλία του Πρωθυπουργού, προς τους νεοεκλεγέντες Νομάρχες και Δημάρχους, θα αντιλήφθηκε πως η Ελλάδα μας υπο την καθοδήγηση του οδεύει , πραγματικά, προς την Τελική Λύση .
Η υπαλληλική σχέση του κυρίου Παπανδρέου και των συνεργατών του υπουργών, με τα τραπεζικά συμφέροντα φαίνεται κάθε μέρα που περνά ολοένα και περισσότερο. Η εξάρτηση του φθαρμένου εδώ και χρόνια πολιτικού μας συστήματος είναι πλέον δεδομένη και η ανάγκη για την ανεξαρτητοποίηση του ελληνικού λαού απο αυτό, αποτελεί μονόδρομος.
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιληφθείτε πως το μοναδικό μέλημα , των πολιτικών της χώρας μας είναι η πλήρης υποταγή στο σύστημα , που πιά μοιάζει ανεξέλεγκτο και δρα δίχως αισχύνη κατά των πολιτών όλου του κόσμου δίχως αντίβαρα και εμπόδια.
Τι άλλο θέλετε να δηλωθεί απο τα «επίσημα» χείλη της ελληνικής ηγεσίας, απο το οτι το 2011 θα είναι μια ακόμη πιο δύσκολη χρονιά (!!!!;;;;) για να καταλάβετε πως ο μόνος τους στόχος είναι, η πλήρης, πνευματική και υλική εξαθλίωση μας και η τελική επικράτηση της Ναεας Τάξης Πραγμάτων;
Παρουσιάζουν, με μεθοδικότητα, έναν σκοτεινό κόσμο με προβλήματα δίχως λύση...
και έχουν πετύχει απόλυτα τον σκοπό τους .
Μας έπεισαν !!!!!!!!!!
Δεν θα πάψω να φωνάζω πως ελπίδα υπάρχει και είναι στα χέρια μας.
Υπάρχουν τρόποι αγαπητοί μου φίλοι , να βρεθούμε έξω απο το συστημά τους, μακριά απο τον έλεγχο τους.
Το μόνο που χρειάζεται είναι ελεύθερη σκέψη, πρωτοβουλία και θάρρος.
Μπορούμε να τα καταφέρουμε , μόνοι μας , ενώνοντας τις δυνάμεις μας κάτω απο το ίδιο σκοπό και να απομακρυνθύμε μίλια μακριά απο την δυσβάχτη εξουσία τους, τις τράπεζες τους, την παιδεία τους και την εξουσία τους.
Κινήσεις ήδη γίνονται, οι πολίτες αρχίζουν να αυτοοργανώνονται, μένει να τους ψάξετε , να τους βρείτε και να ενωθείτε μαζί τους.
Δεν είναι δύσκολο ....είναι ο απέναντι σας, ο δίπλα σας, αυτός που σας προσπερνά βιαστικά στον δρόμο, είμαστε όλοι εμείς....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ