Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ...ΜΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ

Με ένα απο τα αφεντικά του συναντήθηκε σήμερα ο «υποταγμένος-υπάλληλος» Πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιωργάκης ...έλαβε εκ νέου εντολές ...τις οποίες βεβαίως θα τις μάθουμε λείαν συντόμως αφου θα μας τις εξαγγείλει ως πολιτική του.
Για δείτε το ρεπορτάζ....

Με τον Τζορτζ Σόρος συναντήθηκε ο Γ. Παπανδρέου Font Size


Δευτέρα, 04 Απρίλιος 2011

Τον μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος συνάντησε, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, στο γραφείο του στη Βουλή. Στη συνάντηση παρέστη και ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου.
Από το γραφείου του πρωθυπουργού δεν γνωστοποιήθηκε το περιεχόμενο των συζητήσεων των δύο ανδρών, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι επί τάπητος τέθηκαν οι εξελίξεις στη διεθνή οικονομία και την ευρωζώνη, καθώς και η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας.
Ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής, που βρίσκεται στην Ελλάδα από την Κυριακή, μίλησε σε εκδήλωση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, όπου αναφέρθηκε με θερμά λόγια για τηΕλλάδα, σε αντίθεση με αυτά που είπε για τη Γερμανία.
Μιλώντας προς επιχειρηματίες, πολιτικούς, επενδυτές και διπλωμάτες, τόνισε ότι «η Ελλάδα θα σωθεί πάσει θυσία γιατί αυτό θέλουν η Ευρώπη και οι ΗΠΑ».
Μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να στηρίξουν την Ελλάδα. «Η κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα θέλει να σωθεί η Ελλάδα. Η Ευρώπη πρέπει να είναι ενιαία και όχι ένας όμιλος πλούσιων χωρών», είπε ο μεγαλοεπενδυτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ