Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΕ

Αγαπητοί μου φίλοι , έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ απο τούτο εδώ το βήμα με την Νοσηλευτική και τα όσα διαδραματίζονται γύρω απο αυτή.
Βλέπετε τα γεγονότα και τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας τον τελευταίο καιρό (και τα οποία χωρίς καμία αμφιβολία επηρεάζουν και τον κλάδο της Νοσηλευτικής) δεν μου αφήναν το περιθώριο να ασχοληθώ περαιτέρω.
Με μεγάλη μου χαρά παρατηρώ οτι μέσα στην σκοτεινιά του εθνικού συστήματος υγείας και του κλάδου μας , οι νέοι (στην ηλικία) Νοσηλευτές πλέον σηκώνουν κεφάλι, αναζητούν, ψάχνουν, ερευνούν, κρατούν την σκέψη και τα μάτια ανοιχτά και αυτό με κάνει να ελπίζω.
Η μόνη παρέμβαση που ήθελα να κάνω είναι μια παράκληση προς τους νέους συναδέλφους...
ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΣΑΣ!!!!
Ζητώ απο τους νέους συναδέλφους να μην απογοητευτούν απο τα παιχνίδια των πολιτικών και της πολιτικής και να συμμετασχούν με δυναμισμό και κυρίως αμφισβήτηση στα κοινωνικά και επαγγελματικά τους δρώμενα και να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στις δυνάμεις του κομματισμού να εισέλθουν στον χώρο της επαγγελματικής τους ζωής και δράσης και κατα συνέπεια στον χώρο της Νοσηλευτικής.
Την ώρα που το κομματικό κατεστημένο καταρρέει στις συνειδήσεις ολοένα και περισσότερων πολιτών τους καλώ να δράξουν την ευκαιρία και να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους.
Μιλώντας στα στενά πλαίσια του επαγγελαμτικού μας κλάδου σας διαβεβαιώνω πως ήρθε η ώρα η Νοσηλευτική να σπάσει πρώτη τα κομματικά κατεστημένα και να φύγει με άλματα μπροστά πρώτη αυτή απο τους υπόλοιπους κλάδους  και να αποτελέσει το παράδειγμα για τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.
Μια ακομμάτιστη και ανεξάρτητη Νοσηλευτική μπορεί να αποτελέσει τον φάρο που σήμερα χρειάζεται περισσότερο απο κάθε άλλη φορά η χώρα και οι συμπολίτες μας.
Οι καιροί που έρχονται , αγαπητοί συνάδελφοι , είναι δύσκολοι και εμείς ( οι νοσηλευτές) θα πρέπει να δώσουμε την μάχη για τον απεγκλωβισμό του ελληνικού λαού απο την δικτατορία, των ξεπουλημένων στα μεγάλα συμφέροντα, ελληνικών κομμάτων ....μόνο η ανεξαρτησία μας και η ελευθερία σκέψης μπορείς να μας βγάλει απο το αδιέξοδο.
Θα είναι κρίμα μια ευκαιρία σαν και την παρούσα και εννοώ τις εκλογές της ΕΝΕ να χαθεί και ο κλάδος μας να βυθιστεί για ακόμη μια φορά στον βάλτο του κομματισμού και της συναλλαγής.
Σας καλώ όλους να ακούσετε την συνείδηση σας και να συμμετάσχετε με δυναμισμό και ενθουσιασμό στην εκλογική διαδικασία της ΕΝΕ , να ταράξετε τα νερά και να μπείτε εμπόδιο σε εκείνους που θέλουν να μετατρέψουν το επαγγελματικό μας όργανο σε κομματικό παράμαγαζο ....
Η συμμετοχή σας είναι η ασπίδα του κλάδου μας απέναντι στα κοράκια του κομματισμού και του ξεπουλημένου συνδικαλισμού.

Αυτα τα ολίγα ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ