Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Αγαπητοί μου φίλοι,


Σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας οι Έλληνες έδωσαν ένα μήνυμα ελπίδας και περηφάνιας με την στάση τους στις εκλογές σε όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς , αποδεικνύοντας περίτρανα ότι στις πιο δύσκολες στιγμές ο Έλληνας ξέρει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και να απαντά ,έστω και με αυτοθυσία, στα κελεύσματα της ιστορίας και των καιρών.

Το μήνυμα των Ελλήνων συντάραξε την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο και η Ελλάδα παραδίδοντας μαθήματα δημοκρατίας έδειξε τον δρόμο στους λαούς . Καταδεικνύοντας την δύναμη της δημοκρατίας έγινε το επίκεντρο της διεθνούς πολιτικής σκηνής .

Τα συμφέροντα ανήσυχα από την κραυγή και την στάση των Ελλήνων προσπάθησαν με ωμούς εκβιασμούς και σκαιότατες παρεμβάσεις, να μετατρέψουν την χώρα σε αποδιοπομπαίο τράγο για το δικό τους τερατούργημα .

Οι απειλές τους όμως έπεσαν στο κενό, οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί πλέον την δύναμη, που έχουν οι λαοί να λένε ΟΧΙ και να αλλάζουν τον ρου της ιστορίας. Εξάλλου δεν αποτελεί κάτι καινούριο για το ελληνικό λαό, το έχουν αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν, γεγονός που φοβίζει ακόμη περισσότερο τα μεγάλα διεθνή κερδοσκοπικά συμφέροντα. Διότι αγαπητοί μου φίλοι μην αυταπατάσθε, οι ‘’Κύριοι’’ αυτοί, γνωρίζουν πολύ καλά Ιστορία.

Είναι η πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, που νιώθω, πως δεν χρειάζεται να κάνω έκκληση στους συμπατριώτες μου, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων γιατί είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες πλέον ξέρουν και είναι αποφασισμένοι να πράξουν τα αυτονόητα.

Η ελπίδα πλέον δεν είναι το ζητούμενο, είναι κατάκτηση του Ελληνικού Λαού .

Και εγώ πια δεν ελπίζω , είμαι σίγουρος …

Συνέλληνες σας ευχαριστώ !!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

e-mail: glyfsec@xinis.com
Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως 31-33
ΤΗΛ:. 2109640117, 2109604783 - 800 11 919191 (24ωρη ανοιχτή γραμμή χωρίς χρέωση)

ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΟ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΓΛΥΦΑΦΑΣ

Σπουδές υψηλού επιπέδου στα επαγγέλματα Υγείας από το κορυφαίο ΙΕΚ των Νοτίων Προαστίων
Σπουδάστε περιζήτητες ειδικότητες του Τομέα Υγείας και δημιουργείστε το πιο ισχυρό βιογραφικό, σε ένα από τα μεγαλύτερα ΙΕΚ που αντιπροσωπεύουν επάξια τις σπουδές του κλάδου της Υγείας.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, η πρώτη επιλογή εκατοντάδων νέων στις σπουδές επαγγελμάτων Υγείας στα Νότια Προάστια, σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε σπουδές υψηλού επιπέδου, σε σύγχρονες και ανταγωνιστικές ειδικότητες, όπως:
• Νοσηλευτική Χειρουργείου
• Νοσηλευτική Ογκολογικών Παθήσεων
• Νοσηλευτική Μονάδων Εντατικής Θεραπείας
• Νοσηλευτική Τραυματολογίας
• Β. Φαρμακοποιού
• Β. Φυσικοθεραπευτή
• Διαιτητική

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σας παρέχουν την πλέον εγγυημένη ποιότητα σπουδών, υψηλό επίπεδο θεωρητικής, αλλά και πρακτικής κατάρτισης σε άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια, προσαρμοσμένα στις εκπαιδευτικές απαιτήσεις της κάθε ειδικότητας, διασφαλίζοντας για εσάς επαγγελματική αποκατάσταση και επιτυχή σταδιοδρομία. Στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργείτε το πιο ισχυρό βιογραφικό, μέσα από κορυφαίες επιστημονικές εκδηλώσεις και διοργανώσεις που σας προσφέρει το «Xinis Education Festival», το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στον τομέα της Υγείας, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σας προσφέρουν σπουδές ποιότητας και κύρους, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, με καθηγητές-καταξιωμένους επαγγελματίες στην αγορά εργασίας. 55 χρόνια τώρα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στηρίζει τις επαγγελματικές προοπτικές της νέας γενιάς, με ειδικότητες αυξημένης ζήτησης στην αγορά εργασίας, που προσφέρουν παράλληλα στην κοινωνία, την υγεία και τον άνθρωπο.
ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Σύμβολο επαγγελματικής επιτυχίας στα επαγγέλματα Υγείας!
http://www.iek-xini.edu.gr/

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ