Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ΤΑΚΤΙΚΕΣ «ΑΛΛΩΝ» ΕΠΟΧΩΝ

Μέχρι και σήμερα , πραγματικά δεν το γνώριζα , το έμαθα μόλις εχθές αλλά δεν εξεπλάγην, απλώς απογοητεύτηκα για μια ακόμη φορά και εξοργίστηκα που κάποιοι έχουν μετατρέψει το επαγγελματικό μας όργανο σε εταιρία δοσίλογων.
Δείτε λοιπόν με τι ασχολούνται οι φωστήρες της ΕΝΕ , οι οποίοι εκτός απο απειλητικά σημειώματα προς τους συναδέλφους τους για πειθαρχικές διώξεις , τώρα «δίνουν» και συναδέλφους στο ΥΥΚΑ για «δήθεν» παρανομίες.

Δείτε την καταγγελία της ΕΝΕ και πείτε μου , αν αυτό εκτός απο απάνθρωπη , αντιδεοντολογική και αντισυναδελφική συμπεριφορά δεν είναι και κατάντια . Πείτε μου αν αυτή η καταγγελία δεν σας θυμίζει άλλες εποχές ..................


Προς : τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Κο Νικολόπουλο
Θέμα :«Διερεύνηση νομιμότητας φοίτησης υπαλλήλου σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα »

Κύριε Διοικητά
Κατόπιν πληροφοριών , παρακαλούμε όπως διερευνήσετε με τις προσήκουσες διαδικασίες , τη νομιμότητα της φοίτησης του Νοσηλευτή Τ.Ε. , υπαλλήλου του Νοσοκομείου του Ρίου κ. Φώτιου Σπυράτου , σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα που διενεργείται στην Λάρισα , με θέμα « Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας ».
Συγκεκριμένα όπως γνωρίζουμε απο πληροφορίες , ο εν λόγω υπάλληλος , ενώ έκανε χρήση αναρρωτικής αδείας κατά το πρώτο διάστημα του μεταπτυχιακού προγράμματος ( ήτοι Οκτώβρης και Νοέμβρης του 2006) , εμαφανιζόταν ταυτόχρονα , να παρακολουθεί το πρόγραμμα στη Λάρισα.
όπως αντιλαμαβανόμαστε, αν οι πληροφορίες μας ευσταθούν, πρόκειται για μια πρώτης τάξεως παρανομία η οποία θα πρέπει να αντιμετωπισθεί αναλόγως.
Επιπλέον το θέμα παρακαλούμε όπως προωθηθεί στους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης .

ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ

Δημήτριος Σκουτέλης , Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΝΕ
Αριστείδης Δάγλας , Γεν. Γραμματέας Δ.Σ. ΕΝΕ
Νικόλαος Ορφανός , Αντιπρόεδρος Ά Δ.Σ.ΕΝΕ

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΕ , ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ , ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ «ΑΛΛΕΣ» «ΜΑΥΡΕΣ» ΕΠΟΧΕΣ .
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΝΕ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ...........!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

debugger είπε...

Η κάθαρση πρέπει να αρχίσει από μέσα...καρφώνουν για αντιπερισπασμό...για να καλύψουν τις δικές τους βρωμιές και γιατί εφαρμόζουν ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Έχουν θράσος γιατί έχουν τις πλάτες του Αβραμόπουλου και του Ρακιντζή να λειτουργούν ως "ασπίδες"...και ιδού το αποτέλεσμα, βγάζουν τον "καλύτερο" εαυτό τους: καρφώματα, παραπομπές, κλήσεις, μηνύσεις και άλλα καλούδια! Γιατί "καρύδια" σίγουρα δεν έχουν...μεγάλη γλώσσα... σίγουρα έχουν! Για να "γλείφουν" και να δημιουργούν κλίμα εφησυχασμού..."τεχνηέντως" πάντα!!!
Και καλά το θράσος τους (ο κος Δραχτίδης στο τεύχος 7 του "Σύγχρονου Νοσηλευτή" σελ. 5, αγανακτεί και αηδιάζει με την περίπτωση στο ΙΑΣΩ GENERAL...το παιδί θα πνιγεί στα ξερατά του εάν όντως τον αηδιάζουν τέτοιες καταστάσεις, ενώ από την άλλη Δ/σα Νοσοκομείου της άρχουσας ΠΕ τάξης και Πρόεδρος Περιφερεικού Συμβουλίου ΕΝΕ αλλά και μέλος του ΔΣ της ΠΑΣΥΝΟ, με άλλα λόγια αγαπημένο παιδί και καλά προωθημένο, {επίσης πρόσφατα και καθηγήτρια στην Σπάρτη...ναι γ' αυτό που μέχρι πρόσφατα κόπτονταν ότι άνοιξε παράνομα μέσα σε 1 νύχτα} δεν διστάζει να καλέσει τους "ενδιαφερόμενους" σε πρόγραμμα ΚΕΚ δια του τηλεφώνου...και ο Ρακιντζής την βγάζει λάδι φυσικά!), η έλλειψη ντροπής και τσίπας όμως από τους τσανακογλύφτες δείχνει αν μη τι άλλο με τι "ποιότητας" άτομα έχουμε να κάνουμε.
Κάποια στιγμή όλα αυτά θα λάβουν τέλος- αυτοί θα την βγάλουν καθαρή...να μου το θυμηθείτε- η ζημιά όμως, η μεγαλύτερη όλων των εποχών, θα έχει γίνει και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει για πολλές γενεές Νοσηλευτών ακόμα...βλέπετε εμφανίστηκαν σε 1 πολύ κρίσιμη για την "Νοσηλευτική συνείδηση" εποχή και άλωσαν και τα τελευταία ψήγματα εμπιστοσύνης και ελπίδας του Νοσηλευτικού κόσμου, εγκαθιδρύοντας για τα καλά πλέον στο μυαλό και την συνείδηση όλων το "αξίωμα" ότι όλοι είναι ΛΑΜΟΓΙΑ...γιατί αγαπητοί συνάδελφοι αυτό είναι που βγαίνει και θα μείνει στις ψυχές όλων των Νοσηλευτών βάρδιας από όλη αυτή την φαγωμάρα...και κανείς πλέον δεν πρόκειται να πιστέψει κανέναν πια...αυτό είναι και η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ...Το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα βρωμάει άσχημα και η μπόχα του καλύπτει τα πάντα...ας ξεκινήσουμε από τα βασικά...ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΗ- ΑΓΩΝΑΣ και βλέπουμε...μέχρι να ωριμάσουμε ως "μονάδες"

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ