Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ..........

Mόνο απέχθεια, αισθάνομαι για όσους βεβηλώνουν με τον απύθμενο τραμπουκισμό τους τους αγώνες , του απλού έλληνα πολίτη , που παλεύει στον δρόμο με αξιοπρέπεια για μια καλύτερη ζωή.
Αυτός ο εργαζόμενος , ποτέ δεν έκαψε , ποτέ δεν έσπασε , ποτέ δεν κατέστρεψε δημόσια και ιδιωτική περιουσία, ποτέ δεν καπηλεύτηκε νεκρούς, ποτέ δεν κατέλυσε το κράτος.
Οι κουκουλοφόροι οχι μόνο τραυματίζουν την δημοκρατία, αλλά ασελγούν πάνω στο απόλυτο δικαίωμα του πολίτη να διαμαρτύρεται , να αγωνίζεται , να διεκδικεί.
Σπέρνουν τον τρόμο με την ανοχή του κράτους υπο τα βλέμματα της αδηφάγας κάμερας και του δημοσιογράφου που «σκίζεται» για τα νούμερα.
Θέλουν να δημιουργήσουν τρομαγμένους πολίτες και ρίχνουν νερό στο μύλο του κράτους που πλέον κα να μου το θυμάστε κάθε διαμαρτυρόμενο πολίτη θα τον βαφτίζει «ύποπτο», «κουκουλοφόρο» και «αντιεξουσιαστή».
Τα ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ και ΕΓΚΑΘΕΤΑ παιδιά με τις κουκούλες, τα παιδιά της εξουσίας αυτές τις μέρες κάναν πολύ καλά την δουλειά τους!!!!!!!!
Δώσαν την αφορμή στο στυγνό και απρόσωπο κατα τα άλλα κράτος , να παρουσιαστεί ως θύμα , δώσαν διέξοδο στους αποτυχημένους πολιτικούς μας , να μιλάνε για κρίση και να παρουσιάζονται, ο καθένας απο την πλευρά του, ως Σωτήρες.
Ένα έχω να πω :
ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΗ , ΑΥΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ .
ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ .
ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .
ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ .
ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ .
ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ.....
ΝΑ ΜΑΣΗΣΕΙΣ !!
ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !!
ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ !!!!!
ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ !!!!!!
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ .
ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ «ΧΑΟΥΣ» ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΟΥ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ