Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΕΝΕ

Aγαπητοί συνάδελφοι,
είναι δεδομένο πως για κάποιους ήρθε η ώρα της αλήθειας , της απολογίας και της συγνώμης.
Το δυστύχημα όμως είναι πως μαζί με αυτούς θα κληθεί και ολόκληρο το Νοσηλευτικό κίνημα να απολογηθεί μαζί τους.
Και ορθά αγαπητοί μου συνάδελφοι, ορθά οι Νοσηλευτές θα πρέπει να απολογηθούν στον εαυτό τους, για το λόγο οτι επέτρεψαν σε μια «παρέα», που τα είχε καλά με τον καταστροφέα της Δημόσιας Υγείας τον απόλυτο δημοσιοσχεσίτη, να παραδώσουν την δυναμική των Νοσηλευτών και των Νοσηλευτριών ,ως έπαθλο, στα χέρια της «πράσινης» ΠΟΕΔΗΝ.
Τώρα κανείς τους δεν μιλάει,κινούνται σαν τα μυρμήγκια, για να γλιτώσουν θέσεις και οφίτσια που ο άλλοτε Βασιλιάς απλόχερα τους είχε χαρίσει.
Θέλαν τον απόλυτο έλεγχο και κατάντησαν την ΕΝΕ αδύναμη και πλέον θέτουν σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη της, γιατί οι πρασινοφρουροί δεν αστειεύονται ,αγαπητοί μου συνάδελφοι, το μαγαζάκι το θέλουν δικό τους και για αυτό τους τον σκοπό θα μετέλθουν κάθε μέσου , ακόμη και να καταστήσουν την ΕΝΕ παραμάγαζο της ΠΟΕΔΗΝ θα επιχειρήσουν.
Αυτη είναι η αλήθεια, το ζητούμενο εδώ είναι η δική μας στάση και σας καλώ να στηρίξουμε την ΕΝΕ με με όλες τις δυνάμεις και να μην επιτρέψουμε να γίνει υποκατάστημα της ΠΟΕΔΗΝ.
Σαφώς και δεν θα δώσουμε συγχωροχάρτια, θα τους στήσουμε στην γωνία όλους αυτούς τους κυρίους που μας έφεραν σε αυτη την θέση, αλλά όχι τώρα .
Έρχεται η σειρά τους , δικό μας χρέος είναι να σώσουμε το σπίτι μας που είναι η ΕΝΕ .
Αυτή θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα μας .
Τα υπόλοιπα μετα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ