Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2009

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.......

Πήρατε το μήνυμα κύριοι και όλα θα αρχίσουν σιγά σιγά να βγαίνουν στο φως. Αν κάποιοι ευθύνονται για το διασυρμό της ΕΝΕ και την απαξίωση της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο είναι η τωρινή ηγεσία της και σε καμία περίπτωση ο θεσμός της ΕΝΕ και η Νοσηλευτική κοινότητα.
Οφείλει η ηγεσία της ΕΝΕ ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους τους Νοσηλευτές , τους οποίους διέσυρε και εξευτέλισε με τις πρακτικές της. Τα καταγγελλόμενα απο τους Βουλευτές κύριοι της ΕΝΕ έχουν βάση και αν κάτι χρήζει διερεύνησης είναι τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα σας για τα οποία , να είστε σίγουροι οτι κάποια στιγμή θα απολογηθείτε.
Πήρατε την ελπίδα των Νοσηλευτών (την ΕΝΕ) και την καταντήσατε με την αλαζονεία σας βαρίδι για την Νοσηλευτική κοινότητα.
Ποιός ευθύνεται συνάδελφοι για την σημερινή κατάσταση, μήπως ευθύνονται οι Νοσηλευτές ; Μήπως ευθύνονται οι άνθρωποι που κυνηγήσατε με όλα τα μέσα και με όλους τους τρόπους;
Χρωστάτε απαντήσεις και το κυριότερο , χρωστάτε μια συγνώμη σε όλους εκείνους που εκπροσωπείτε.
Βάλατε απέναντι στους Νοσηλευτές τα 2/3 του ελληνικού κοινοβουλίου, φροντίστε με την αμετροέπεια που σας χαρακτηρίζει να μην βάλετε απέναντί μας και την κοινωνία ολόκληρη.
Σεβαστείτε τουλάχιστον την θέση σας και τον θεσμό που εκπροσωπείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ