Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΦΕΥΡΟΥΝ

Tα νέα απο το Μέτωπο των Πειθαρχικών Διώξεων που ξεκίνησε η περιβόητη ΕΝΕ δείχνουν πως η δημοκρατία για αυτούς και τα λαμόγια που έχουν ξαμολύσει στο διαδύκτιο εφαρμόζεται κατά περίπτωση. Στην περίπτωση του Κώστα του Μπουμπάρη με συνοπτικές διαδικασίες και δίχως να τηρήθουν καν τα προσχήματα προχωρούν σε διαγραφή του απο το Δ.Σ. της ΕΝΕ.
Εκείνο βέβαια που μου προκαλεί εντύπωση είναι πως θα στοιχειοθετήσουν την αποπομπή του απο το Δ.Σ. αφού με βάση το καταστατικό , δεν υφίσταται κανένα πειθαρχικό παράπτωμα.
Είναι απορίας άξιον τι θα εφεύρουν. Και μην τολμήσει να πει κανείς οτι προκαταλαμβάνω αποφάσεις, είναι δεδομένη η απόφαση που θα βγει . Άλλαξανε να φανταστείτε και την πρόεδρο του Πειθαρχικού, μέσα στην δημοκρατία δηλαδή.
Οτι και να γίνει όμως , να είστε σίγουροι αγαπητοί συνάδελφοι οτι το θέμα δεν θα μείνει έτσι γιατί πρέπει να καταλάβουν ορισμένοι, οτι ούτε ανεξέλεγκτοι είναι, ούτε πήραν το χρίσμα του Πάπα. Όσες πλάτες και να έχουν, η δικαιοσύνη, παραμένει δικαιοσύνη και η αντίδραση, αντίδραση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ