Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ .........!

Λέει ο «εύθικτος» κ.Βερελής στην δήλωση της παραίτησης του
«Υπάρχει ένα εικαζόμενο σκάνδαλο. Το ζήτημα MAN. Ακόμη δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί. Ακόμη δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχεί γνωστό. Και όμως άρχισε αμέσως από «στρατευμένους και πρόθυμους» κονδυλοφόρους η κατασκευή του σκηνικού για το κυνήγι της 7ης Ιουνίου.»

ΚΥΡΙΕ ΒΕΡΕΛΗ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΑΔΙΑΘΟΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΠΟΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ. ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

«Tα σκάνδαλα βαραίνουν τον τόπο. Η πολιτική σήμερα όχι μόνον δεν εμπνέει τους έλληνες αλλά η ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω απ΄αυτήν αποτελεί άλλοθι για τον κυνισμό που έχει παγιδεύσει τη χώρα.

Οι σχέσεις ανάμεσα στο κράτος και τους πολίτες του, κυριαρχούνται από το δόγμα: κανείς δεν πιστεύει κανέναν και σε τίποτα. Και απέξω βαλτώνει η καλύτερη Ελλάδα
»

ΠΟΙΟΣ ΒΑΛΤΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ. ΒΕΡΕΛΗ , Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΓΩ;
ΠΟΙΟΣ ΤΑΡΑΞΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗ ; ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΝΕΟΙ ; ΠΟΙΟΣ;

ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ

ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ