Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

"Πρόκειται για μια ιδιωτική κλινική της Γλύφαδας η οποία εκμεταλλεύεται κορίτσια που μόλις έχουν πάρει το πτυχίο τους στην Νοσηλευτική και θέλουν να μάθουν. Η δικαιολογία είναι ότι πρώτα πρέπει να εκπαιδευτούν για ένα μήνα ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΘΟ και μετά θα δούν αν τους κάνουν... Το αποτέλεσμα είναι να βγάζουν για ένα μήνα τη δουλειά και μετά να τα διώχνουν με το χειρότερο τρόπο, προσβάλλοντας τα.Τα αναφέρω όλα αυτά μήπως δεν το έχει καταλάβει ο ιδιοκτήτης της κλινικής (Εδώ πρέπει να γελάσουμε). Θα πρέπει αυτο το κράτος να βάλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια τάξη σε αυτούς που εκμεταλλεύονται και λυμαίνονται τον χώρο της ΥΓΕΙΑΣ."
Είναι γνωστή η κλινική στην Γλυφάδα , το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν την γνωρίζουν οι κύριοι Δάγλας και Σκουτέλης ή η περίφημη ΟΣΝΙΕ .
Το θέμα είναι οτι στην Ιδιωτική υγεία οι Νοσηλευτές είναι τελείως απροστάτευτοι και εγκαταλελειμένοι.
Η ΕΝΕ αν της κάνεις καταγγελλία δηλώνει αναρμόδια και φυσικά συμβουλεύει να απευθυνθούν οι καταγγέλοντες στην Επιθεώρηση εργασίας .
Που να πάνε τα παιδάκια , όταν ξέρουν πως κάνοντας την καταγγελία πιθανόν να μην βρίσκουν εργασία την επόμενη μέρα;
ΈχεΙ παρθεί μια πρωτοβουλία να φτιαχτεί σύλλογος Νοσηλευτών ιδιωτικού τομέα αλλά κάποια παιδάκια της ΕΝΕ φρόντισαν πριν καλά καλά ξεκινήσει προσπάθησαν(τι πρωτότυπο!!!) να την καταποντίσουν, αυτό που ξέρω είναι πως έχουν μαζευτεί οι υπογραφές , έχει φτιαχτεί και καταστατικό απλά οι άνθρωποι που πήραν την πρωτοβουλία βρίσκονται σε αναζήτηση πόρων .
Σύντομα ο σύλλογος θα λειτουργήσει και όλα , πιστεύω θα μπουν σε μια τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ