Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

TEΛΙΚΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Μονάδων και Υπηρεσιών Υγείας (MSc in Health Management), που προσφέρεται μέσω δικαιόχρησης με ίδρυμα της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Atheneum – Liberal Studies, έχει τεθεί, ως γνωστόν, υπό την αιγίδα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έδωσε την ευκαιρία σε περίπου 150 νοσηλευτές που το παρακολούθησαν, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ανέλθουν σε ένα εκπαιδευτικό επίπεδο, που για πάρα πολλά χρόνια ήταν απαγορευτικό για αυτούς από κάθε άποψη.
Επιπροσθέτως, το εν λόγω μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας ΚΚΑ και του Ομίλου UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης.
Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα τέθηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, με γνώμονα την επιστημονική του αρτιότητα, αφού πληροί όλα τα ποιοτικά κριτήρια που έχει θέσει η ΕΝΕ, και ως εκ τούτου αναγνωρίζεται ως επαγγελματικός τίτλος από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 10, παρ. 6 του Ν 3754/2009.
Με βάση τα παραπάνω, η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος διαβεβαιώνει όλους τους φοιτητές του εν λόγω προγράμματος, ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και καταγγέλλει δημόσια κάθε κατευθυνόμενη, ψευδή και συκοφαντική ενέργεια ή δημοσίευση, από όπου κι αν αυτή προέρχεται.
Τέλος, το ΔΣ της ΕΝΕ είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένο να ενεργήσει τα δέοντα, προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα των μελών της, αλλά και το κύρος του νομικού προσώπου εν γένει, με κάθε προσφερόμενο νόμιμο μέσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ