Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008

ΥΠΟΜΟΝΗ

ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΕΚΡΑΞΕ «ΗΡΘΑΤΕ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ............» ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ« ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΕΤΕ».
ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ;
ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ...................Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ;
ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΑ.................
ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΑΣΟΥΝΕ ΕΚΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ .......!
ΚΑΙΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ .........................ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ........ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ. ΦΤΙΑΞΤΕ ΑΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...................................ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΟΥΤΟΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ .........................!
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΑΝΕ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΙΔΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .........................1 ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ.
ΥΠΟΜΟΝΗ......................!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ