Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ..........

Ενημέρωση Νο 2 προς τους φίλους αυτού εδώ του blog .
Έμαθα λοιπόν τι εννοούσε ως τσουνάμι ο « Κανονικός » .
Ψάχνονται λοιπόν εκεί στην ΕΝΕ , σύμφωνα με πληροφορίες , να βρούνε στοιχεία για να κινηθούν δικαστικώς εναντίον του προέδρου και του αντιπροέδρου μιας σχετικά νεοϊδρυθείσας ένωσης νοσηλευτών.
Τους κάθισαν στο λαιμό ως φαίνεται και είπαν να τους καταπιούν και αυτούς αλλά γιατί ;
Τους λόγους της αγωγής ή της μηνύσεως , δεν τους γνωρίζω ακόμη , που θα πάει θα τους μάθω και αυτούς .
«Θα τους εξαφανίσομεν» φέρεται να είπε «ο αρχιστράτηγος» .
Μάλλον εκεί στην ΕΝΕ πάνε για ρεκόρ γκίνες στις μηνύσεις και τις αγωγές , αν αληθεύει η είδηση ( που αληθεύει δηλαδή αλλά ας μην γίνομαι «προφήτης», τα γεγονότα θα δείξουν...)
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ................
«ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΚΗ !!!!!!!!!!!!

Το παρακάτω κείμενο αναρτήθηκε στο γνωστό ειδησεογραφικό Blog www.troktiko.blogspot.com στις 27/9/2008

Σάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2008
"Περι διαφάνειας στη χώρα"
"Η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ) με τη μορφή ΝΠΔΔ συνιστά τη μοναδική προσφορά της Κυβέρνησης τα 4 τελευταία χρόνια στην Ελληνική Νοσηλευτική.Από τις υποχρεωτικές εισφορές των «παχυλά αμειβόμενων» χιλιάδων Νοσηλευτών/τριών στο ΝΠΔΔ έχουν μαζευτεί μερικά εκατομμύρια ευρώ, που ουδείς γνωρίζει τι απέγιναν...Στις επίμονες εκκλήσεις μας στο ΝΠΔΔ για κοινοποίηση του Οικονομικού και Διοικητικού απολογισμού ,ακολούθησε σιωπή... Στις επίμονες οχλήσεις μας στον Υπουργό Υγείας κ. Αβραμόπουλο, άκρα του τάφου σιωπή…Στην επώνυμη καταγγελία του Αντιπροέδρου της ΕΝΕ για παρατυπίες και μη σύννομες διαδικασίες, τόσο στον κ. Αβραμόπουλο όσο και στο Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιτζή, εκκωφαντική σιγή…Με Εισαγγελική Παραγγελία ανά χείρας και συνοδεία Αστυνομικών, πιστέψαμε πως θα βρίσκαμε το δίκιο μας! Ματαίως! Γιατί μας πληροφόρησαν πως στη χώρα της Φαιδράς Πορτοκαλέας ,λέει, η εφαρμογή της είναι προαιρετική…Μήπως τελικά η «Διεθνής Διαφάνεια» (Transparency International) που κατατάσσει τη χώρα μας 57η, δε γνωρίζει το άλλο, το πραγματικό μας όνομα;Υ. Γ. : Ε!!! Εσείς εκεί πάνω! Κυβερνάει κανείς;;;"

Γραφείο Τύπου ΠΑ.Σ.Ο.ΝΟ.Π.

Οσμίζομαι και ΝΕΑ ΔΙΚΗ ............!!!!!!!!!!!

Α ! Έχω και μια πρόταση για τις ερχόμενες εκλογές της ΕΝΕ , λέω η παρούσα ηγεσία της ΕΝΕ να φτιάξει έναν συνδιασμό στο ψηφοδέλτιο της ΕΝΕ υπο την ονομασία «ΟΙ ΜΗΝΥΤΕΣ»

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Συνάδελφε για την ιστορία, το τσιράκι της ΠΑΣΥΝΟ με το ονομα orderly δε μεταφράζετα "κανονικός", αλλά "νοσοκόμος". Είναι ο αγγλικός ορισμός για τον νοσοκόμο/ορντινάτσα αξιωματικού/υπηρέτη. Πληροφορίες σε αγγλικά λεξικά.
Πέρα από αυτό, συμφωνώ μαζί σου για το τσατσιλίκι του και τα αντιφατικά-γηπεδικά-και εμπρηστικά του σχόλια εναντίον συναδέλφων.
Ο μόνος δρόμος μας είναι , ο δρόμος του αγώνα και των μαζικών κινητοποιήσεων όλων των νοσηλευτών
, ανεξάρτητα από βαθμίδες-πτυχία κλπ. ενάντια σε κλίκες - παρέες - κολλητούς και τσάτσους της κάθε νεοφιλελεύθερης - εκσυγχρονιστικής κυβέρνησης, που έφτασαν σε αυτό το χάλι το ΕΣΥ, στοχευμένα και ηθελημένα.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ