Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

Καλό μήνα !!!!!

Είναι πλέον φανερό οτι τα λαμόγια του Συστήματος , δεν έχουν απλώς θορυβηθεί αλλά έχουν τρομοκρατηθεί απο την κινητοποίηση και τις αντιδράσεις του Νοσηλευτικού κόσμου.
Δεν υπάρχει πλέον νοσηλευτής που να μην έχει πάρει «χαμπάρι», που λέει και ο λάος , τόσο τις προθέσεις τους όσο και τα μεγαλεπήβολα σχέδια τους, να επικρατήσουν στην νοσηλευτική κοινότητα και την Νοσηλευτική και να εξακολουθήσουν να πλουτίζουν και να προωθούνται σε οφίτσια που θα τους αποφέρουν χρήματα και αποζημιώσεις υπέρογκες στο όνομα της εκπροσώπησης των Νοσηλευτών.
Έτσι είναι ακριβώς αγαπητοί μου φίλοι, την ώρα που, στους Νοσηλευτές σε όλη την χώρα δοκιμάζονται τα όρια της σωματικής και ψυχικής τους αντοχής, την ώρα που το σύστημα, που οι «εκπρόσωποί» μας στηρίζουν με νύχια και με δόντια, καταδικάζει κάθε Νοσηλευτή σε ανέχεια , αναξιοπρέπεια και υποβάθμιση, σε όλα τα επίπεδα ( επαγγελματικά, επιστημονικά, κοινωνικά,οικονομικά) την ώρα που μιλάμε για πραγματικό και καθημερινό αγώνα επιβίωσης, όλοι αυτοί που σήμερα παρουσιάζονται ως τιμητές της Νοσηλευτικής, αγωνιούν για να κρατήσουν τις «καρέκλες» τους .
Απο τις καρέκλες έμαθαν να ζουν και να επιβιώνουν και για αυτές είναι διατεθημένοι να κάνουν τα πάντα και να χρησιμοποιήσουν κάθε δυνατό μέσο, ακόμη και αυτό της διαπόμπευσης και της συκοφάντησης, της απειλής και της τρομοκρατίας .
Μην ψάχνετε να βρείτε , αγαπητοί μου φίλοι τις αιτίες, για αυτή τους την συμπεριφορά, ή εξήγηση βρίσκεται σε όλα αυτα που ανέφερα παραπάνω εξάλλου πείτε μου, δίχως αυτές τις θεσούλες, πως θα εξακολουθήσουν να ζουν με την άνεση που ζουν σήμερα;

Πως;

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ;

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!

ΕΚΘΕΣΤΕ ΤΟΥΣ.........!!!!!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ !!!!!!

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ !!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ