Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Μια ζωή τα ίδια

Αυτή η αλήθεια είναι η δικιά μου αλήθεια.......αυτή που ζω 10 χρόνια τώρα......Μια ζωή συνεχώς ,μπροστάμου αριστερά και δεξιά μου ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ...........Κάθε είδους βολεμένοι.
Και πάμε στο παρόν, οι βολεμένοι της παρούσας εξουσίας, μοιράζουν, σε μια καφετέρια του Κολωνακίου, σε περίπτωση ανάληψης της αρχηγίας της ΝΔ απο τον «αγιο τη ΕΝΕ», βουλευτικές έδρες................Ο τάδε στην Σπάρτη, ο τάδε στην Λευκάδα και πάει λέγοντας.
Έτσι είναι συνάδελφοι, όλοι εμείς με την αδιαφορία μας και τον ανόητο ωχαδερφισμό μας τους κάναμε να νιώθουν παράγοντες και να διαπραγματεύονται, με πλάτη την δική μας ισχύ, βουλευτικές θέσεις και κρατικά οφίτσια.
Για όλους αυτούς , τους νυν και τους επόμενους, ο Νοσηλευτής και τα προβλήματα του δεν είναι το επίκεντρο, είναι το μέσο που θα τους μπάσει ακόμη πιο βαθειά στον Οίκο της Εξουσίας.
Για όλους αυτούς η ΕΝΕ και κάθε ΕΝΕ είναι ένα καλό βιογραφικό στοιχείο, το παρόν είναι ένα καλό κομματικό γυμνάσιο και στον ορίζοντα η πολύπαθη βουλή μας.
Όλα τελικά έχουν την εξήγηση τους.......................
Η μόνη ελπίδα που διατηρώ είναι , μήπως κάποια στιγμή λειτουργήσει το ένστικτό σας και τους στείλετε στα σπίτια τους, μήπως τους δείξετε οτι η πραγματική δύναμη είστε όλοι εσείς που καθημερινά μοχθείτε , για ένα κομμάτι ψωμί και ιδρώνετε για ένα αξιοπρπεές αύριο.
Όσο ζω , λοιπόν, ελπίζω..............
Και αυτό δεν θα μου το στερήσει κανείς, την ελπίδα και το δικαίωμα να ονειρευόμαστε οτι κάποια στιγμή θα ζήσουμε ένα καλύτερο αύριο δεν μπορεί να μας την στερήσει κανείς.
Καλημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ