Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Καλημέρα συνάδελφοι!!
Δεν μπορώ παρά να σχολιάσω , τα σχετικά με το χθεσινό talk show. Είναι κατ' αρχάς θετικό οτι αρχίζουν οι Νοσηλευτές και έχουν πλέον, δημόσιο λόγο μετά απο χρόνια απομόνωσης και απαξίωσης. Κατά τα άλλα απλώθηκε ένα δίχτυ προστασίας για τον Κο Αβραμόπουλο, ρίχνοντας το ανάθεμα στο υπουργείο οικονομικών που «δήθεν» ενω ζητά χρήματα ο Αβραμόπουλος , ο κακός υπουργός οικονομικών και κατα συνέπεια ο Πρωθυπουργός δεν του δίνουν χρήματα. Να θυμίσω λοιπόν στον κύριο Δάγλα , πως την ευθύνη για το καράβι της Υγείας την έχει ο Υπουργός υγείας και μετά όλοι οι υπόλοιποι. Σαφώς και ο Πρωθυπουργός έχει ευθύνες αλλά αν ο Αβραμόπουλος θεωρεί οτι υποχρηματοδοτείται το υπουργείο του , να βγει και να το καταγγείλλει και μετά να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραιτηθεί.
Και να πω και κάτι τελευταίο επ' αυτού, αυτή την ευκαιρία που σας παρουσιάζεται κύριε Δάγλα έστω και μέσω της ΠΑΣΥΝΟ , ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΣ...................!!!!!!!!!!!!
Αναδείξτε τα τεράστια προβλήματα των Νοσηλευτών, ενημερώστε τον ελληνικό λαό για τις άθλιες συνθήκες εργασίας των Νοσηλευτών, πάρτε την κοινωνία με το μέρος μας και μην προσπαθείτε να δώσετε άφεση αμαρτιών σε έναν άτολμο και «ακατάλληλο» υπουργό.
Συνάδελφοι , τις ώρες αυτές καλό θα είναι να αφήσουμε τις εσωτερικές μας διαμάχες στην άκρη ή μάλλον καλύτερα ας παραμείνουν εσωτερική μας υπόθεση, ας μην την δημοσιοποιήσουμε και ας φανούμε στους συμπολίτες μας και την πολιτεία ενωμένοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε πράγματα.
Ας στηρίξουμε όποιον μπορεί και βγαίνει μπροστά, είτε λέγεται ΠΑΣΥΝΟ είτε ΠΑΣΟΝΟΠ είτε όπως θέλει, τα υπόλοιπα υπάρχουν θεσμοθετημένες διαδικασίες (όπως οι γενικές συνέλευσεις) , τα ιστολόγια και τα φόρουμ και μπορούμε εκεί και μόνον εκεί να εκφράζουμε και τις διαφωνίες μας και την κριτική μας και κάθετι που μας ενοχλεί και θέλουμε να το αλλάξουμε.Ας μην γίνομε βορά των «δημοσιογράφων» και αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους.
Το τι μας χωρίζει με κάποιους και τι μας ενώνει είναι δική μας υπόθεση και κανείς να μην κάνει βήμα πίσω απο τις θέσεις του και τις προσπάθειες του για εξυγίανση του χώρου, προς θεού όχι μέσω καναλιών.
Απο αυτό εδώ το βήμα θα εξακολουθήσω να ασκώ κριτική σε αντιπάλους και φίλους , με όση αντικειμενικότητα μπορώ να διαθέτω ως άνθρωπος .
Και μιας και λέμε για φίλους Κώστα Μπουμπάρη είναι μεγάλο λάθος η επιλογή σου συστράτευσης με την ΠΟΕΔΗΝ , δεν έχει περάσει πολύς καιρός απο τότε που μαζί λέγαμε πως η ΠΟΕΔΗΝ ευθύνεται για το πισωγύρισμα της Νοσηλευτικής. Τι δουλειά έχεις με Κουτσιουμπέληδες και Κασσέδες ρε φίλε ; Θα μου πεις τώρα και θα έχεις δίκιο βέβαια εδώ ολόκληρη ΠΑΣΥΝΟ και επιχείρησε να ενταχθεί στους κόλπους της ΠΟΕΔΗΝ.............. ναι βρε Κώστα αλλά έτσι ενεργούσε πάντα η ΠΑΣΥΝΟ καιροσκοπικά.
Έχεις blog δώσε μας μια εξήγηση..............περιμένω.
Συνάδελφοι σας εφιστώ την Προσοχή, υπάρχει ένα άνοιγμα 4 εκατομμυρίων ευρώ, ερευνώ το θέμα και συλλέγω στοιχεία σε λίγο θα είμαι σε θέση να σας πω , ποιός, που, πότε και γιατί. Εκτός και αν με προλάβουν άλλοι.
Περιοδικό ΕΝΕ ...................................τα σχόλια δικά σας !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ