Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ «ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ» ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ......

H ιστορία με την απότιση φόρου τιμής στον αδικοχαμένο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο καταντά ως ένα τραγικό αστείο από τους άθλιους κουκουλοφόρους των Αθηνών, που εκμεταλλεύονται τον θάνατο ενός 15χρονου παιδιού για να εκτελέσουν τα δικά τους «πολιτικά γυμνάσια» κατ’ εντολή των παρακρατικών αφεντικών τους.
Χάθηκε ένα παιδί πέρυσι από αλόγιστη , μάλλον παράλογη αστυνομική βία, η ελληνική κοινωνία επέδειξε αντανακλαστικά και αντέδρασε, ήρθε όμως το παρακράτος των κουκουλοφόρων, να «καπελώσει» την γνήσια και δικαιολογημένη, αντίδραση χιλιάδων νέων αλλά και μέσης ηλικίας ελλήνων.
Η ελληνική κοινωνία δεν ξέχασε και δεν θα ξεχάσει και θέλησε πάλι με εκδηλώσεις να τιμήσει την μνήμη του παιδιού, να διαμαρτυρηθεί για την αστυνομική βια και να δηλώσει πως δεν θα δεχθεί ποτέ ξανά σφαίρα σε αθώα παιδικά κορμιά , δεν θα δεχθεί ποτέ ξανά κρατική βία .
Ήρθαν και πάλι όμως «τα καλά παιδιά», σπέρμα του παρακράτους, βαλτοί, εγκάθετοι για να σπιλώσουν την υγιή αντίδραση όλων των ελλήνων. Ήρθαν με σκοπό, να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα πραγματικά προβλήματα, λειτουργώντας όμως υπερ ποιού σκοπού;
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε , είναι να του γυρίσουμε την πλάτη και να αδιαφορήσουμε για την δράση τους. Δεν μπορούμε όμως να αδιαφορήσουμε για το αποτέλεσμα της δράσης τους.
Τι καταφέρανε όλοι αυτοί, οι ψόφιοι αγωνιστές, που μόλις συλλαμβάνονται κλαίνε σαν μωρά παιδιά και ξεστομίζουν ηλίθιες δικαιολογίες του τύπου , «το πετρέλαιο ήταν για την σόμπα και τα μπουκάλια με την κηροζίνη ήταν για ανακύκλωση», πείτε μου τι καταφέρανε;
Θα σας πω τι καταφέρανε, να αμφισβητείται το ακαδημαϊκό άσυλο πλέον ανοιχτά, να φοβίσουν τον κόσμο για να μην κατεβαίνει σε πορείες και εκδηλώσεις , να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον όποιου δικαίως ομιλεί ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει να μένει στον καναπέ και να παραλύσουν την αγορά των Αθηνών δίνοντας της ένα ακόμη γερό πλήγμα . Το σημαντικότερο δε, πο κατάφεραν να κάνουν ήταν να δώσουν το δικαίωμα στο κράτος να αμφισβητεί , το δικαίωμα του πολίτη να διαμαρτύρεται μέσα από διαδηλώσεις και πορείες.
Αυτός ήταν εξ αρχής ο στόχος, μια αφορμή γύρευαν και την βρήκανε μέσα από το θάνατο ενός αθώου παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ