Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ.........

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 41χρονη νοσηλεύτρια στο περιφερειακό ιατρείο του Τυμπακίου από μια 53χρονη γιατρό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ασθενών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο.
«Δεν μπορώ να ξεπεράσω ακόμη το σοκ», λέει η κ. Μαρία Πότση, που δέχτηκε την πρωτοφανή και ανοίκεια επίθεση από τη γιατρό.
Η άτυχη νοσηλεύτρια, φανερά ταραγμένη από το περιστατικό...
μιλώντας στην «Τ» καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά της γιατρού που ξεπέρασε τα όρια και έφτασε ως τη χειροδικία.
Όπως τονίζει η ίδια, η γιατρός χωρίς κανένα λόγο και αιτία, άρχισε να την εξυβρίζει για να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα να την τραβάει από τα μαλλιά και να τη χτυπάει.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9.30 χθες το πρωί. Στο περιφερειακό ιατρείο του Τυμπακίου, εργαζόταν η συγκεκριμένη γιατρός με τη νοσηλεύτρια, η οποία μάλιστα είχε μόλις γυρίσει από αναρρωτική άδεια, έχοντας το ένα της χέρι σε νάρθηκα, αφού αντιμετώπιζε εδώ και τρεις μήνες μια νευραλγική μυατροφία. Προθυμοποιήθηκε όμως να πάει στην εργασία της για να βοηθήσει την κατάσταση, αφού οι συνάδελφοί της έλειπαν με άδειες. Και όλα αυτά μετά από συνεννόηση τόσο με τη συγκεκριμένη γιατρό, όσο και με την προϊσταμένη.
Η γιατρός -με βάση τα όσα αναφέρει η νοσηλεύτρια, η οποία έχει ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον της 53χρονης- άρχισε να της επιτίθεται χωρίς λόγο και αιτία.
«Η γιατρός, αρχικά πήρε τηλέφωνο την προϊσταμένη και της έκανε παράπονα για την απουσία των υπόλοιπων συναδέλφων, οι οποίοι όμως λείπουν απόλυτα δικαιολογημένα. Όταν της είπα ότι η δουλειά βγαίνει και πως δεν έπρεπε να πει τίποτα, ώστε να μη δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, η γιατρός άρχισε να με βρίζει με ακατανόμαστες εκφράσεις. Αμέσως μετά με έσπρωξε και αφού με έβαλε σε ένα διπλανό δωμάτιο, με κλείδωσε μέσα», λέει η κ. Πότση.
Στη συνέχεια όπως σημειώνει η ίδια και αφού κατάφερε να βγει από το δωμάτιο από παρακείμενη πόρτα, επέστρεψε στο πόστο της φοβούμενη, μήπως η γιατρός πει οτιδήποτε εναντίον της σε περίπτωση που έφευγε. Δεν μπορούσε όμως, όπως περιγράφει στην «Τ» να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.
«Όταν επέστρεψα στη θέση μου η γιατρός με άρπαξε από τα μαλλιά, με τράβηξε με δύναμη, με αποτέλεσμα να γονατίσω από τον πόνο και με χτύπησε στον ώμο. Εγώ σοκαρίστηκα και όχι μόνο δεν αντέδρασα, αλλά από το περιστατικό μου ήρθε να λιποθυμήσω», επισημαίνει η άτυχη νοσηλεύτρια.
Σημειώνεται ότι μπροστά στο συμβάν ήταν αρκετοί ασθενείς και επισκέπτες του ιατρείου, οι οποίοι αρχικά άκουσαν τις φωνές της γιατρού και έπειτα τα χτυπήματα και τον ξυλοδαρμό της νοσηλεύτριας.


OTI KAI NA ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...........!!!!!!!!!!
ΔΑΓΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ.
ΜΟΝΑΧΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΥΠΟ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕΞ!!!!!!!!! ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΒΙΑ ΦΙΛΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΟΠΟΤΕ ;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ