Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ

Ακόμη ένα βίαιο ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ετοιμάζει η μαριονέτα ελληνική κυβέρνηση στα εισόδηματα όλων των Ελλήνων πολιτών με αύξηση του κόστους του οικιακού ρεύματος εως και 107% .
Ως «ψευδοαντάλλαγμα» στους εξαθλιωμένους πλέον Έλληνες πολίτες θα δοθεί απο την Υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη (η οποία και αποτελεί ανέκδοτο της πολιτικής) και καλά η αφαίρεση απο τα τιμολόγια της ΔΕΗ των τελών υπερ της ΕΡΤ και των Δήμων.
Η ανεκδιήγητη ελληνική κυβέρνηση με τρικ, που ανήκουν στον περασμένο αιώνα, θεωρεί οτι βρήκε τους τρόπους να περάσει ομαλά στους Έλληνες την παράλογη αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ .....και φυσικά οι κυβερνητικοί φωστήρες θεωρούν πως θα το «χαψουμε» το παραμύθι.
Έβαλαν τους ιθύνοντες της ΔΕΗ να ζητήσουν αυξήσεις με βάση τις τιμές που ίσχυαν το 2008 στα καύσιμα.
Να θυμίσουμε σε όσους τυχαίνει να μας διαβάζουν οτι το 2008 τα καύσιμα είχαν σημειώσει αυξήσεις ρεκορ .....και οι τιμές πλέον αυτές δεν ισχύουν πια , αφου σημειώθηκε μείωση περίπου 75% απο τις τότε τιμές.
Έβαλαν λοιπόν την ΔΕΗ να ζητά αυξήσεις της τάξεως του 150% για να έρθει η «καλή» και κοινωνικά ευαίσθητη υπουργός και να μαλώσει τα κακά παιδιά της ΔΕΗ και να πει πως η Κυβέρνηση μαζεύει τα πράγματα και θα κάνει αυξήσεις /ευκαιρία ......που θα είναι μόνο 100%.
Δεν μπορώ .....'αλλο....θα το πω.....βρε γαμημένη γυναίκα....βρε μιάσματα της πολιτικής....βρε μαριονέτες των τραπεζιτών και των νταβάδων σας....που τα πουλάτε αυτά!!!!!
Τι τον περάσατε τον Έλληνα ; Πόσο μαλάκα τον θεωρείτε πια;
ΕΛΛΗΝΕΣ το κέρατο μου μέσα....ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Έχουν βάλει στόχο να μας εξαθλιώσουν....και να πουλήσουν τις ζωές και την χώρα μας φθηνά.....
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ !!!!!
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟΪΔΕΟΛΟΓΙΕΣ .....ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ.....
ΙΔΟΥ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.....!!!!!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ .....ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .... ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ;
ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ....ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ....ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ.....!!!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ .....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ....
ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!!!!!
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ