Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΔΙΛΛΗΜΑ

Kαι ξαφνικά το σύστημα αποφάσισε, για να στρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης απο τα πραγματικά προβλήματα και τις πραγματικές της ανάγκες, να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή.
Ξαφνικά το σύστημα αποφάσισε για να τρομοκρατήσει ακόμη περισσότερο τους ,ήδη τρομοκρατημένους πολίτες, να χτυπήσει στην καρδιά του κράτους .
Ξαφνικά το σύστημα αποφάσισε να εντείνει το αίσθημα της ανασφάλειας των Ελλήνων πολιτών και να θυμήσει με τον πιο άνανδρο τρόπο, πως είναι εδώ , δεν έφυγε ποτέ και θα παράσχει με όλες του τις δυνάμεις, καλές υπηρεσίες σε όλους εκείνους που έχουν βαλθεί να γονατίσουν το φρόνημα της ελληνικής κοινωνίας.
Η «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» στην υπηρεσία των πολιτικών και τραπεζικών συμφερόντων....
Αυτό συνέβη πριν 2 ημέρες αγαπητοί μου φίλοι, μια οργανωμένη επίθεση του συστήματος με στόχο την ψυχική και συναισθηματική κατάσταση όλων μας.
Είναι πλέον φανερό πως η χώρα μας είναι στο στόχαστρο αυτών που προσπαθούν με κάθε τρόπο και κάθε τίμημα να ελέγξουν τις ανθρώπινες συνειδήσεις και να δημιουργήσουν ανέλεύθερες κοινωνίες , οι οποίες θα στηρίζονται στο υπάρχον πλήρως εξαρτημένο και σάπιο πολιτικό σύστημα.
Το μοντέλο πολίτης καταναλωτής , πλέον δεν τους είναι αρκετό.....ότι ήθελαν να αποκτήσουν απο αυτό το μοντέλο το απέκτησαν. Τώρα στρέφονται ραγδαίως προς το μοντέλο τρομοκρατημένος πολίτης...θεωρώντας το ως το μοντέλο που θα επιφέρει το τελικό χτύπημα και θα παγιώσει την αρρωστημένη τους εξουσία και δύναμη.
Θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας τώρα , πως ο φόβος μας θρέφει και δυναμώνει την δική τους εξουσία.
Σε αυτή την δύσκόλη στιγμή, για την ζωή μας πλέον, κανείς απο εμάς δεν έχει το δικαίωμα να σκύψει το κεφάλι και να δεχτεί παθητικά ,ως δεδομένη , την νέα κατάσταση που επιχειρούν να διαμορφώσουν αριστοτεχνικά τα οργανωμένα τραπεζικά,πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
Το δίλλημα πλέον είναι απλό και ξεκάθαρο ή αυτοί ή εμείς ....
Και εγώ προτιμώ το ΕΜΕΙΣ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ