Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Αγαπητοί μου συνάδελφοι , όταν πριν απο 1 περίπου χρόνο ,ίσως και λίγο παραπάνω , η ΕΕΝΑΤ ούρλιαζε , σχεδόν , για την πολιτική διχοτόμησης που ακολουθούν συγκεκριμένοι κύκλοι , αναμεσά τους και η «πολυδιάστατη» ΕΝΕ , κανείς δεν την πίστευε.
Όταν η Ελληνική Ένωση Νοσηλευτών Αποφοίτων Τ.Ε.Ι. , έλεγε σε όλους τους τόνους και προς όλες τις κατευθύνσεις, πως με την τακτική που ακολουθείται απο την ΕΝΕ και τους λοιπούς συνδιακλιστικούς φορείς θα φτάσουμε στο σημείο να έχουμε 9 Τ.Ε.Ι. και 9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ , με το πτυχίο των Αποφοίτων Νοσηλευτών Τ.Ε.Ι. να υποβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο, κάποιοι την λοιδωρούσαν .
Τώρα όμως δυστυχώς , τα παιδιά της ΕΕΝΑΤ δικαιώνονται δείτε γιατί :
(ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΠΑΣΟΝΟΠ , Ο Κος ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΗΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ )

«Φαίνεται ότι η ιστορία της FEPI και η δημοσιοποίηση του απολογισμού σας έχει ΤΣΟΥΞΕΙ ιδιαίτερα και περνάτε σε αντεπίθεση πανικού!!! Επειδή οι πληροφοριοδότες σας μάλλον δεν ήταν εκεί ή σας μετέφεραν ότι θα θέλατε να ακούσετε να σας ενημερώσω επίσημα τόσο εσάς όσο και όλους όσους διαβάζουν αυτό το φορουμ για χθες. Κρατώντας βέβαια το κειμενό σας για να μην το αλλάξετε...

«Δημητρέλλη, τί έμαθα ;Χθες 20/10/08 στις 6μμ έγινε προγραμματισμένη συνάντηση των ΠΕ νοσηλευτών, που αλλού, στο πανεπιστήμιο,με θέμα το έγγραφό της ΕΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ οι ΠΕ νοσηλευτές στην εξέλιξη.Η συνάντηση ήταν για την επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου αποφοίτων μετά από 10 χρόνια.Ποιοί ήταν εκεί ; Οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου ..... εεεεε .....συγνώμη του νοσηλευτικού κινήματος των "ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" δηλαδή ο Κος Δημητρέλλης και το 1/2 του παλαιού αλλά όχι έσχατου αλίμονου δίδυμου, η Κα καλαφάτη.»

Περίπου 80 απόφοιτοι ανάμεσα στους οποίους ΔΕΝ ΗΤΑΝ η κα ΚΑΛΑΦΑΤΗ!!! Ποιος την είδε αραγε;;;Ήταν όμως ο φίλος μου ο κος Πρεζεράκος, ο κος Κωνσταντίνου, η κα Βότση, η κα Νικολούδη, η κα Χαρχαρίδου, η κα Λεμονίδου, η κα Πατηράκη, η κα Σουρτζή και πολλοί άλλοι. Βέβαια οι περισσότεροι ήταν νεώτεροι και δεν τους γνώριζα. Για έγκυρη πληροφόρηση γύρω από το τι είπα από μικροφώνου μπορείτε να ρωτήσετε όλους αυτούς ή όποιον άλλον ήταν. Βάλτε τον πρόεδρο να ρωτήσει το Κώστα τον Φραγκιαδάκη που χάρηκα που τον είδα μετά από πολλά χρόνια. Αν όλοι αυτοί για εσάς είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου.... ας το κρίνουν οι αναγνώστες.

«Μαθαίνω ότι όταν έλαβε τον λόγο ο δημητρέλλης, εξαπέλυσε μύδρους εναντίον της ΕΝΕ, ότι δεν έκανε η ΕΝΕ τίποτα γι'αυτούς,ότι δεν την αναγνωρίζει κλπ κλπ κλπ (εμείς πάλι χεστήκαμε τι αναγνωρίζει ο απίκος και τι όχι).Το πιο ωραίο ήταν ότι το ακροατήριο τον επανέφερε στην πραγματικότητα λέγοντάς του ότι "αφου δεν την αναγνωρίζειςτότε γιατί έβαλες υποψηφιότητα, μήπως το κάνεις γιατί δεν εξελέγεις ;" (επί το λαϊκότερο, σε φτύσαν, εννοούσαν )Ο μητσάρας δεν το περίμενε και οι οι μαρτυρίες λένε ότι ΣΚΕΒΡΩΣΕ επί τόπου.»

Όλα αυτά βεβαίως και αποτελούν μυθεύματα της αρωστημένης φαντασίας του όποιου πληροφοριοδότη.... Η τοποθέτησή μου ήταν σαφής και απλά εξηγόύσε τους λόγους για τους οποίους ο σύλλογος το 1998 αδρανοποιήθηκε και τους λόγους που σήμερα εάν και προσωπικά μπορεί να μην συμφωνώ καθιστούν αναγκαιότητα τη δραστηριοποίησή του. Και αυτοί οι λόγοι είναι 3
1. Η μη επίλυση του προβλήματος της εκπαίδευσης επί 10 ετία
2. Η ίδρυση της ΕΕΝΑΤ
3. Οι θέσεις και δράσεις της ΕΝΕ που στρέφονται ενάντια στο πανεπιστήμιο.

«Οι μισοί εκεί ήταν της ΕΝΕ μαθαίνω, κάτι που δεν περίμενε ο μητσάρας.Ακόμα και τώρα, σου λέει, τόσο φτύσιμο !!!!!Τον ρωτήσαν επίσης τι έκανε το μαυσωλείο ..... συγνώμη ...... τον ΕΣΝΕ εννοούσαν.Αυτός έκανε ως συνήθως τον ΚΙΝΕΖΟ.»

Όπως είπα την πλειοψηφία των παρευρισκομένων δεν τους γνώριζα και δεν είχα την αίσθηση για το οποιοδήποτε φτύσιμο. Πάντως αν έχετε αγωνία για το εάν θα είμαι υποψήφιος.... μπορώ να σας αφήσω για λίγο να βράσετε στο ζουμί σας... Σίγουρα για σας η επαναδραστηριοποίηση του συλλόγου δεν είναι και το ευτυχέστερο γεγονός!

«Κάτι ακούγεται επίσης για ένα επίσης καλό κορίτσι από το "ΣΩΤΗΡΙΑ".Λέτε η μαριγούλα,λόγω απόστασης, να βρήκε καλύτερη φιλενάδα ;»

Οι φήμες αξιολογούνται.Δεν κατανοώ το σχόλιο οπότε δεν έχω να πω κάτι. Αν μιλήσετε συγκεκριμένα ίσως να μπορέσω να σας βοηθήσωΤι λένε τα παλληκαράκια της ΠΑΣΟΝΟΠ για τη μάζωξη των ΠΕ ; Γιατί να πρέπει να πουν κάτι; Ένας ακόμα φορέας στη νοσηλευτική μας σαλάτα! Όσο φαίνεται ΕΣΕΙΣ επιμένετε στο ΕΝΕ-ΠΑΣΥΝΟ τόσο και κάτι άλλο θα προκύπτει...Με το FEPI τι έγινε τελικά;;; Για να παρακολουθήσω και τα δυο συνέδρια που πρέπει να γραφτώ;;;

Ο ΕΓΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ »

Πείτε μου τώρα συνάδελφοι , πρέπει ή δεν πρέπει να ενισχυθεί μαζικά η ΕΕΝΑΤ , πρέπει η δεν πρέπει να συσπειρωθούν οι απόφοιτοι των Τ.Ε.Ι. για να αντιμετωπίσουν δυναμικά και αποτελεσματικά την λαίλαπα που έρχεται ;

Απλά πείτε μου................... .





Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ