Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2008

ΤΑ «ΕΞΥΠΝΑ» ΠΑΙΔΙΑ............

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .
ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ , ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ , ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ .................... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ .
ΟΣΑ «ΤΗΛΕΦΩΝΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΟΣΕΣ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕ ΚΑΙ ΕΣΚΥΒΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ............... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ .
ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ , ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΟΥΝ , ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ, ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΝΑ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ «ΠΟΜΠΕΣ» ΤΟΥΣ .
ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΞΑΝΑ , ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΤΑΜΙ .................«ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ» ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ , ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ..........ΜΑ ΠΟΛΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ !!!!!!!!!!!
ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ........................

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.................................!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ