Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2008

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ !!!!!!!!!!

Σε σχέση με το ΕΣΑΝ περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό ;
Είναι βέβαια απορίας άξιον πως ο «τιμητής» της Νοσηλευτικής , θα συνυπάρξει με την μέχρι πρότινος πρόεδρο του «ΕΣΝΕ» αλλά και την νυν πρόεδρο του ΕΣΝΕ τους οποίους μέχρι και σήμερα αποκαλεί αφερέγγυους , υποκριτές και πεθαμένους κ.λ.π.
Είναι φανερό πως πρόκειται απλά για ένα συμβούλιο , συμβιβασμού και ισορροπιών που δεν πρόκειται να δουλέψει γιατί απλά δεν μπορεί να δέσει αλλά και γιατί κανείς δεν το υπολογίζει .
Απλώς αποτελεί ακόμη ένα «απόρθητο αλλά εγκαταλελειμμένο κάστρο» που αλώθηκε απο την ΠΑΣΥΝΟ-ΕΝΕ για να μεινει σκονισμένο τρόπαιο στην μεγάλη της« τροπεοθήκη ».
Αντε βρε και Πρόεδρος...................
Τώρα όσον αφορά το εκδοτικό αρι-στούργημα της ΠΑΣΥΝΟ «Σύγχρονος Νοσηλευτής» και το περιεχόμενο του θα επανέλθω λειαν συντόμως .
Υ.Γ. 1Λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν το νέο τεύχος .............. ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΙ- ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ - ΦΩΤΙΑ - ΤΣΕΚΟΥΡΙ -ΙΟΥΔΑΣ και άλλα σπουδαία .................
Υ.Γ.2 «Σιγά μην σπρώχνεστε αδέλφια μου ένας..............ένας ................όλους θα σας πάρω καλέ» Θυμίζει σε κάποιον κάτι αυτό ; Εαν δεν το θυμάται θα του το θυμίσω εγώ.........σε λίγο καιρό και με φωτό !!!!!!!!!!!! Πολύ καλό ε!!!!!!!!!!!!!
Έτσι για να βάλουμε λίγο τάξη.................

Γενικώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ