Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕ ΣΤΟ ΥΠΕΠΘ.

Αρκετά ασχολήθηκα με τους «φούστηδες» και τους «κραγμένους» του Τ.Ε.Ι. Αθήνας που θέλουν να παρουσιαστούν και ως παράγοντες μέσα στα Τ.Ε.Ι. και όποιος θέλει να διαπιστώσει του λόγου τω αληθές , ας πάει μια βόλτα απο το Τ.Ε.Ι. και θα το διαπιστώσει. Γελάνε και οι πέτρες στο άκουσμα και μόνο ενός ονόματος .
Οπότε ζητάω συγνώμη που ασχολήθηκα θα δείτε οτι δεν άξιζε καν τον κόπο , αν διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι με τι «είδους» άτομο είχαμε να κάνουμε αλλά δεν μπορούσα και να αφήσω να ακούγονται ψεύδη και αναλήθειες .
Αϊντε «κακιασμένη» , θα ήθελες να σου πω τώρα τον «πούλο» αλλά δεν θα στο πω...........!
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ...........................ΡΟΖ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!!
ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΣΟΥ .
«ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ»!!!!!!!!!!!!!!!
Πάμε τώρα στα σοβαρά , πως και σε τι δεσμεύτηκε ακριβώς ο υφυπουργός στην αντιπροσωπεία της ΕΝΕ σε σχέση με την Εκπαίδευση ;
Ρε ποιόν δουλεύετε ;
ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;
ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ :
1. ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ
2.ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
3.ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙ ΙΣΟΤΙΜΗΣΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΤΑ ΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ Π.Ε. ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ.
4.ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Το θέμα λοιπόν δεν είναι οτι έφυγαν άπραγοι, το θέμα είναι πως με τον «ερασιτεχνισμό» τους εξέθεσαν για ακόμη μια φορά τα ΤΕΙ Νοσηλευτικής στο Υπουργείο και έδωσαν λαβή στα Πανεπιστήμια να «καβαλήσουν» το άρμα της Νοσηλευτικής κατά το πως θέλουν και θα φτάσουμε συνάδελφοι στο σημείο , με τις ανοησίες τους να έχουμε 9 ΤΕΙ και 9 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ .
Διαίρει και βασίλευε λοιπόν και η πίτα στους πανεπιστημιακούς με τα ΤΕΙ να τρέχουν ξωπίσω τους για κανένα ψιχουλάκι .
Πείτε μου λοιπόν , είμαι κακοήθης αν θεωρήσω πως κάποιοι , τα βρήκαν με τα Πανεπιστήμια κάτω απο το τρπέζι και παίζουν στις πλάτες μας ένα καλοστημένο παιχνιδάκι στο όνομα των κονδυλίων για την «έρευνα» που καταλήγουν στις τσέπες των «πανεπιστημιακών «λαμογιών» .
Ας μου αποδείξει κάποιος το αντίθετο και εγώ τα παίρω όλα πίσω.
Νομίζετε οτι έπιασε η κάψα τους πανεπιστημιακούς να «πανεπιστημιοποιήσουν» την Νοσηλευτική ;
Τα κονδύλια τους νοιάζουν ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και φυσικά , οι πανεπιστημιακοί εν αντιθέσει με μας δεν θέλουν την κατάργηση των ΤΕΙ Νοσηλευτικής και αυτό θα πρέπει όλοι σας να το καταλάβετε γιατι πολύ απλά , ποιός θα κάνει την λάντζα ;
ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ.
Ευτυχώς όμως ο κόσμος ξύπνησε και η ώρα των ΤΕΙ πλησιάζει .

ΤΕΙ - ΤΕΙ και ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ
ΝΑ ΠΑΕΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ....................

ΥΓ. ΣΤΟ ΥΠΕΠΘ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΉΣΑΣΤΑΝ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ..........................

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tο ότι δεν ήταν μόνοι τους, μάλλον εννοείς το παπαγαλάκι σου, γνωστή διευθύντρια δημόσιου οργανισμού, με την οποία κάνεις και business.

Ανώνυμος είπε...

Εκτος κι αν ολα αυτά τα είδες στο δελτίου τύπου της ΕΝΕ που έχει αναρτηθεί εδώ και καμμιά βδομάδα και μας πουλάς εξυπνάδες.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ