Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2008

ΡΑΨΩΔΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥ

Η ραψωδία του εμπαιγμού συνεχίζεται ....................
Η μετά 1 εβδομάδος ανακοίνωση της ΕΝΕ η οποία στην ουσία τίποτε δεν μας λέει καθ' οτι την έγκριση του οικονομικού απολογισμού απο τον ΓΓ του Υπουργείου μας παρουσίασε ( άρα λέω εγώ τώρα μήπως το Δ.Σ. της ΕΝΕ επιρρίπτει τις ευθύνες των οικονομικών πεπραγμένων της ΕΝΕ στο υπουργείο ;;;;;;; Και ανάγκαζει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου να συμπορευθεί μαζί τους ;;;;;;;;;;;;;;) Η απάντηση δια του «εκπροσώπου τύπου» ΕΝΕ ΠΑΣΥΝΟ κυρίου «orderly» που αν και «φοιτητής» όλα τα γνωρίζει ( μετά φταίω εγώ που τον αποκαλώ «τσιράκι» οπ!! συγνώμη τώρα θα φάω χριστοπαναγία , σύμφωνα με τα λεγόμενα της ορντινάτσας-νοσοκόμου-orderly) μονάχα θλίψη μου προκαλούν .
Είναι τουλάχιστον αστείοι αυτοί και τα φερέφωνα τους ............. τώρα οι αγνώστων στοιχείων με βάση τα λεγόμενα της ανακοίνωσης της ΕΝΕ πως γίνεται να «μπαίνουν» συνοδεία αστυνομικών και ανα χείρας εισαγγελική παραγγελία χωρίς γνωστοποιημένα τα στοιχεία τους μόνο η ΕΝΕ και ο «εκπρόσωπος τύπου της » μπορούν να μας το εξηγήσουν αυτό.
Κρύβονται πίσω απο ανακοινώσεις και υπεκφυγές .........
Αυτό δεν θα μεινει έτσι ....................
Ανακοινώστε τον αναλυτικό οικονομικό απολογισμό στο σύνολο της Νοσηλευτικής κοινότητας και αφήστε τις νομικίστικες τακτικές .
Τι τον θέλετε το Δικηγόρο εαν είστε καθαροί ;
Τηλεφωνάκια όμως να σηκώνετε για να συκοφαντείτε και να απειλείτε , χρησιμοποιώντας την ιδιότητά σας ξέρετε να το κάνετε , τον «μπακλαβά» ποιός τον έφαγε δεν μας λέτε.
Επίσης , κάτι ψυθίριζε για στοιχεία ο «εκπρόσωπος τύπου» αφου τα έχει γιατί δεν τα βγάζει ή μήπως έχει μονάχα «δημοσιογραφικές» πληροφορίες ..........λέω εγώ τώρα.
Στην βροχή ΄και το χαλάζι όχι «ενστάσεων» αλλά «τσαντίλας» και Σταλινικών ατοπημάτων που πέφτει στα ΤΕΙ «εκπρόσωπε» κάποιος κρατάει ομπρέλα και τα απόνερα βρέξαν τον Στάλιν ολόσωμα .
Ερώτηση : Για ποιά προσωπικά δεδομένα και προστασία μιλάει η ΕΝΕ αρκεί να κοιτάξει την ιστοσελίδα του «φοιτητή» «εκπροσώπου»της και θα δει διαρροές..........πολλές.
Εκτός και αν η ΕΝΕ γράφει και φοιτητές.
Πληροφοριακά:
Ναι φίλοι μου , τώρα έρχεται το τσουνάμι ..............σήμερα, αύριο...........
ΕΡΧΕΤΑΙ...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ