Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

ΠΕΡΙ ΑΤΤΙΚΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ

Δεν φτάνει που υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι , που τουλάχιστον τρέχουν και στηρίζουν στις αγωνίες και στα προβλήματα τους Νοσηλευτές , θα τους ρίξουμε και το ανάθεμα τώρα.
Η ΠΑΣΟΝΟΠ πήγε στο ΑΤΤΙΚΟ έκανε παράσταση διαμαρτυρίας , μίλησε με τους εργαζομένους η ΠΑΣΥΝΟ που ήταν;
Ας μας πουν οι συδικαλιστές του ΥΥΚΑ (γιατί έτσι έχουν καταντήσει) και οι συντάκτες της απάντησης του ΥΥΚΑ σε σχέση με τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο ΑΤΤΙΚΟ , πότε ήταν η τελευταία φορά που προκηρύξαν μια ΑΠΕΡΓΙΑ , πότε καλύψανε συνδικαλιστικά τους Νοσηλευτές στις κινητοποιήσεις τους και κάτι τελευταίο , μπορούνε να καλύψουνε συνδικαλιστικά τους Νοσηλευτές ; Μπορούνε να προκηρύξουνε απεργία ; Σε ποιό όργανο εντάσονται συνδικαλιστικά ; Ας μας απαντήσουν οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΥΝΟ έστω και ο «εκπρόσωπος τύπου» .
Για αυτό λοιπόν , ότι δεν τολμάτε να κάνετε , αγαπητοί φίλοι της ΠΑΣΥΝΟ και δεν μπορείτε να το κάνετε μην το κατηγορείτε , γιατί κατά των Νοσηλευτών καταφέρεσθε και τους αγώνες τους ακυρώνετε .
Δεν σας φταίει η ΠΑΣΟΝΟΠ λοιπόν , που στο κάτω κάτω της γραφής είναι και η μόνη που μπορεί και κινητοποιείται , σας φταίει το οτι επι της ουσίας δεν υπάρχετε , σας φταίει το οτι επι της ουσίας νεκραναστημένα όργανα σαν και το δικό σας δεν έχουν χρόνο ζωής γιατί πολύ απλά είναι ήδη νεκρά .
Έβαλε το χεράκι της η ΕΝΕ που έχει μπερδέψει τα οπίσθια με τα χέρια και το στόμα.
Αλλά ως πότε ;;;;
Και για να μην παρεξηγηθώ , η ΕΝΕ ως θεσμός είναι εξέλιξη και πρόοδος για τους Νοσηλευτές , τα πρόσωπα που έχουν κάνει το Νοσηλευτικό κίνημα αχταρμά είναι το πρόβλημα , επαναλαμβάνω , τα πρόσωπα είναι το πρόβλημα και οχι ο Θεσμός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ