Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Για το γκρίζο μεταπτυχιακό της ΕΝΕ , γιατί της ΕΝΕ είναι έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, θα τα πούμε αργότερα.
Θα ασχοληθώ με το φιάσκο των ευρωεκλογών.
Έχουν βαλθεί λυτοί και δεμένοι να απαξιώσουν την διαδικασία των ευρωεκλογών και κατά συνέπεια , την δυνατότητα των ελλήνων να εκφραστούν δημοκρατικά και να στείλουν το μήνυμα τους τόσο στην ευρωβουλή όσο και στην δική μας βουλή.
Όλα τα ΜΜΕ εν χορώ , «ευλογούν» την αποχή δηλαδή το μεγαλύτερο έγκλημα στην δημοκρατία και κάνουν ότι περνά απο το χέρι τους για να προστατέψουν τους ευνοούμενους τους .
Ποιόν βολεύει η αποχή αγαπητοί μου φίλοι; Μήπως την κυβέρνηση ; Μα η κυβέρνηση είναι δεδομένο οτι θα γευθεί την δυσάρεσκεια των πολιτών ακόμη και απο δικούς της ψηφοφόρους. Είναι λογικό η ΝΔ και ο Κώστας Καραμανλής να χάσουν αυτές τις εκλογές οτι και να γίνει και μην γελιέσται η διαφορά δεν θα είναι μεγαλύτερη των δύο ποσοστιαίων μονάδων. Άρα ο Καραμανλής δεν θέλει αποχή γιατί πολύ απλά παλεύει για την συσπείρωση των ψηφοφόρων του.
Μήπως τα μικρότερα κόμματα θέλουν την αποχή ; Ξεκάθαρα όχι διότι οι ευρωεκλογές παραδοσιακά είναι η ευκαιρία των μικρότερων κομμάτων να αυξήσουν τα ποσοστά τους και να παγιωθούν ως πολιτικές δυνάμεις . Η αποχή για τα μικρά κόμματα θα είναι καταστρεπτική για αυτά.
Η αποχή ευνοεί λοιπόν , το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου ο οποίος επιδιώκει να μην ψηφίσουν οι δυσαρεστημένοι της ΝΔ αλλά ούτε και οι μη οπαδοί της γιατί πολύ απλά δεν έχει καταφέρει και δεν μπορεί να τους πείσει να τον στηρίξουν, με αποτέλεσμα φυσικά να μην ανέβουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ , να μην αυξηθεί η διαφορά του με την ΝΔ και την δυσάρεσκεια των πολιτών να την εκμεταλλευθούν οι μικρότεροι πολιτικοί σχηματισμοί.
Ξέρει πολύ καλά ο Γ. Παπανδρέου πως σε περίπτωση πύρειας νίκης του κομμάτος του σε αυτές τις εκλογές , ο ίδιος και οι συν αυτώ αποχαιρετούν μια και καλή το όραμα της εξουσίας και ανοίγει για αυτούς διάπλατα η πόρτα εξόδου απο το ΠΑΣΟΚ και την πολιτική σκηνή του τόπου.
Και επειδή ο Γ. Παπανδρέου είναι ο «εκλεκτός» των ΗΠΑ και των διαφόρων επιχειρηματικών λόμπι δόθηκε γραμμή στα ΜΜΕ για την πλήρη πολιτική κάλυψη του.
Έτσι είναι αγαπητοί μου φίλοι ...................Μήν πέσετε λοιπόν στην παγίδα του πολιτικού συστήματος και μην απέχετε απο τις εκλογές επ΄ουδενί .

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.........!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ