Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ....

Aγαπητοί μου φίλοι τις τελευταίες ημέρες είμαστε όλοι μάρτυρες της υπερπροσπάθειας, που καταβάλλει ο δικομματισμός για να νεκραναστηθεί .
Σε αυτήν του την υπερπροσπάθεια έχει ως συμμάχους όλους εκείνους που μέχρι και σήμερα ευνοούσε και εξακολουθεί να ευνοεί, δηλ. τα ΜΜΕ.
Στο σύνολο τους λοιπόν όλα τα ΜΜΕ έχουν εξαπολύσει μια ανευ όρων και ορίων επίθεση στα μικρότερα κόμματα και δη στα πιο δυναμικά απο αυτά, όπως αυτό του ΛΑΟΣ και του ΣΥΝ.
Το πιο περίεργο απ' όλα είναι οτι αυτά τα κόμματα μέχρι σήμερα εξακολουθούν να θέτουν τα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά θέματα στην καθημερινή πολιτική αντζέντα και να καθοδηγούν τις πολιτικές εξελίξεις.
Με τον ΣΥΝ με χωρίζουν χιλιόμετρα ιδεολογικά , παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να αγνοήσω ούτε την δυναμική του ούτε και την προσφορά του στην πολιτική ζωή της χώρας. Είναι σημαντικός πολιτικός πόλος και κρατά ισορροπίες στην πολιτική και κοινωνική κονίστρα.
Όσον αφορά τον ΛΑΟΣ είναι το πιο ρεαλιστικό και δυναμικό κόμμα απο τα υπόλοιπα με σταθερές πολιτικές θέσεις και στόχους και φυσικά καμία σχέση δεν έχει με την ακροδεξιά και τον φασισμό.
Απο πότε αγαπητοί μου φίλοι το θάρρος να εκφράζεις τις θέσεις και τις απόψεις σου σε θέματα που οι μεγάλοι δεν τολμούν να ακουμπήσουν, λόγω πολιτικού κόστους, θεωρείται ακραίο ;
Από πότε φίλοι μου ο πατριωτισμός και η πίστη στην χώρα και το πολιτισμό σου θεωρείται φασισμός;
Απο πότε οι ξεκάθαρες θέσεις απέναντι στα μεγάλα εθνικά και κοινωνικά θέματα αποτελεί εθνικισμό;
Θέλετε να σας πω απο πότε;
Απο τότε που τα δύο μεγάλα κόμματα αισθάνθηκαν την αιμορραγία που μέχρι κάποια στιγμή τους προκαλούσε ο ΛΑΟΣ μπορεί να είναι θανάσιμη.
Ξαφνικά ο γραφικός Καρατζαφέρης έγινε και επικίνδυνος και εχθρός της Δημοκρατίας.
Φυσικά αγαπητοί μου φίλοι , όποιος τους απειλεί με εξαφάνιση είναι εχθρός της Δημοκρατίας.
Ποιάς Δημοκρατίας όμως;
Της Δημοκρατίας των γόνων και των μεγάλων συμφερόντων, της δημοκρατίας που θέλει τον πολίτη αποχαυνωμένο και εφησυχασμένο, αραχτό στον καναπέ και σαστισμένο, αποπροσανατολισμένο και μπερδεμένο .

ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ;

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΤΕ, ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ