Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΜΜΕ


Απο ετούτο εδώ το βήμα δεν είναι λίγες οι φορές που σας μιλήσαμε για την παράγκα των ΜΜΕ και για την προσπάθεια τους να ελέγχουν τον τόπο και τους Έλληνες με μυθεύματα και στημένα ρεπορτάζ.

Οι ανθέλληνες εκδότες Ψυχάρης ( Το Βήμα) και Μπόμπολας ( Το Έθνος) που ουκ ολίγα έχουν απομυζήσει απο τους ελληνικούς κρατικούς προϋπολογισμούς επι ΠΑΣΟΚ αλλά και επι ΝΔ ( βλέπε Ρουσσόπουλος) έχοντας μένος με τον Καραμανλή και την Ντόρα που πλέον δεν τους κάνουν τα χατήρια τους χρέωσαν μια ακόμη ψευδή διπλωματική αποτυχία.

Έχουν σήμερα ολόκληρα στημένα ρεπορτάζ τα οποία φυσικά τα είχαν προγράψει με τον τρόπο που τους συνέφερε ανεξαρτήτως του αν συμβαδίζουν με τα γεγονότα , αυτοί έχουν τις «δικές» τους πηγές.


ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (δεν έχω τίποτε με τις γυναίκες που ασχολούνται με τον αγοραίο έρωτα) ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΗ

ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ (ΜΕΓΚΑ)


ΔΕΙΤΕ ΤΑ «ΔΗΘΕΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ»


Το Βήμα :


Γράφει ο Ν.Χασαπόπουλος:


"Το παγωμένο χαμόγελο του Τούρκου Πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν και του Κ.Καραμανλή καταγράφηκε χθες το απόγευμα στην συνάντηση που ...έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου.Οι δύο πρωθυπουργοί συζήτησαν το θέμα της λαθρομετανάστευσης που ήταν στην ατζέντα αλλά και προβλήματα της οικονομίας.Τον πρωθυπουργό συνόδεψε ο νέος υπουργός εξωτερικών Νταβούτογλου και ο Εγκεμεν Μπαγίς (υπουργός επικρατείας).Ο Ερντογάν ήρθε στην Ελλάδα για τα εγκαίνια του μουσείου με τους φουσκωτούς του, με 5 σωματοφύλακες οπλισμένους σαν αστακούς".Αυτά και άλλα γράφουν στο "Βήμα" και πλέον δημιουργείται μείζον θέμα αναξιοπιστίας για την Κυριακάτικη εφημερίδα. Οι άνθρωποι έγραψαν το ρεπορτάζ από την Παρασκευή γιατί θεώρησαν ότι κάπως έτσι θα πάνε τα πράγματα. Θα συζητήσουν για τους λαθορμετανάστες κ.α. και θα πέσουν μέσα. Έλα όμως που ο Ερντογάν ακύρωσε;


ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΕ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΟΚΛΗΡΟ;


Το Έθνος : ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ