Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

ΣΩΝΕΙ ΠΙΑ.....

Καλημέρα φίλοι μου, αν και καλοκαίρι εμείς εξακολουθούμε να είμαστε εδώ, στο χάος της Αθήνας , την πόλη της απογοήτευσης.
Μου φαίνεται πως το πέρασμα του χρόνου, μόνο καλό δεν κάνει στην χώρα μας , είναι αυτό που λένε και οι παλιότεροι ημών, κάθε πέρισυ και καλύτερα.
Και έτσι γυρνώντας κάποιους αιώνες πίσω και ξεφυλλίζοντας της σελίδες της ιστορίας, βλέπω μια Αθήνα που απο κοιτίδα του πολιτισμού , των επιστημών και της τέχνης μια πόλη ορόσημο, να καταντά σε μια πόλη βίας, ανασφάλειας, μια χωματερή πολιτισμών και ανθρώπων, μια πολή που έχει μεν μετρό αλλά έχασε εδώ και καιρό το μέτρο.
Οι πολίτες πλέον σαστισμένοι απο την βίαιη καθημερινότητα που τους επιβάλλει ένα διεφθαρμένο και αδηφάγο πολιτικόοικονομικό σύστημα, που είναι ανίκανο ή δεν θέλει να προασπιστεί τα συμφεροντά τους, βρίσκονται θύματα της προσπάθειας της πολιτείας και των θεσμών να τους αποπροσανατολίσουν και να τους θέσουν εκτός πραγματικότητας.
Πως το διάολο γίνεται κάθε φορά που ανακύπτουν θέματα που επηρεάζουν το μέλλον και την ύπαρξη όλων μας , κάθε φορά που απειλείται με ξεσκέπασμα το άθλιο πολιτικό κατεστημένο, να ξεσπούν άξαφνα φωτιές, επιδημίες , τρομοκρατικές επιθέσεις και αόρατες ή με την σύγχρονη ορολογία ασύμμετρες απειλές δεν μπορώ να καταλάβω.
Σαφώς και λυπάμαι για τον θάνατο του δύστυχου αστυνομικού εχθές, εκφράζω όμως την έντονη αντίθεση μου ως προς τοποιός διέπραξε το ειδεχθές αυτό έγκλημα.
Δεν είναι θύμα τρομοκρατίας ο συγκεκριμένος αθώος αστυνομικός, είναι θύμα του κράτους.
Το χέρι που του στέρησε την ζωή ειναι κρατικό.
Βαρέθηκα την ηλιθιότητα και την αποχαύνωση που μας σερβίρουν χρόνια τώρα τα ΜΜΕ και η πολιτεία. Βαρέθηκα τις συνομοσιολογίες και τις αόρατες τρομοκρατικές οργανώσεις.
Ήρθε ο καιρός να πάρομε τα πράγματα στα χέρια μας και να αποκαλύψουμε τους πραγματικούς ενόχους όλων των εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί στην χώρα μας κατά των πολιτών τα τελευταία 30 χρόνια.
Ο Ένοχος αγαπητοί μου φίλοι είναι ένας και έχει και ονοματεπώνυμο.
Αρκεί να κοιτάξετε γύρω σας και μέσα σας και θα τον αντιληφθείτε αμέσως.
Αυτά για σήμερα.....................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ