Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Οτι και να γράψω είαι πλέον ξεκάθαρο , οτι ο πρόχειρος και ερασιτεχνικός συνδικαλισμός που ακολουθεί η ΠΑΣΥΝΟ μονάχα ζημιά μπορεί να προκαλέσει , στους Νοσηλευτές και την Νοσηλευτική.
Έτυχε εχθές διαβάσω την «διαμαρτυρία» της ΣΥΝΟΨΥΝΟ . Ανέφερε οτι η αιμοληψία δεν είναι στα επαγγελματικά καθήκοντα των νοσηλευτών και ζητούσε ουσιαστικά απο τον διοικητή να ρυθμίσει αυτο το «σοβαρό» θέμα και να μην κάνουν οι νοσηλευτές τις αιμοληψίες.
ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;;;
Δηλαδή πως τους θέλουν τους Νοσηλευτές «καρικατούρες» ;
Δηλαδή συνάδελφοι της ΣΥΝΟΨΥΝΟ οι Νοσηλευτές δεν εκπαιδεύονται στις αιμοληψίες ;
Θέλετε έναν Νοσηλευτή αποδυναμωμένο , μέσα στα ελληνικά Νοσοκομεία και στο σύστημα Υγείας , έναν Νοσηλευτή αγγαρειομάχο;
Δεν βάλατε ακόμη μυαλό;
Εξαιτίας σας, διασπάστηκε η Νοσηλευτική και χάσαμε μέχρι τώρα την Κοινοτική Νοσηλευτική( Επισκέπτες Υγείας) Πρώτες Βοήθειες ( Διασώστες ΕΚΑΒ , Γιατροί του ΕΚΑΒ),
Νοσηλευτική Εργασίας ( Επισκέπτες Υγείας , Ιατροί Εργασίας) Αιμοληψία - Αιμοδοσία ( Παρασκευαστές) Βοηθός Αναισθησιολογίας ( απόφοιτοι το ΙΕΚ) ...............κ.λ.π.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ και διεκδικήστε περισσότερα ..................... γιατι με τα μυαλά που κουβαλάτε μας βλέπω ΑΓΓΑΡΕΙΟΜΑΧΟΥΣ μέσα στα ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ .
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ή ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ