Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

Διάβαζα τον απολογισμό της ΠΑΣΥΝΟ και πραγματικά με έπιασε μελαγχολία για το κατάντημα νοσηλευτικού συνδικαλιστικού κινήματος.
Οι μεγάλες συνδικαλιστικές πράξεις της ΠΑΣΥΝΟ «Απάντηση στην τάδε επιστολή του τάδε νοσηλευτή » και ξανά «απάντηση στην τάδε επιστολή του τάδε νοσηλευτή» και ξανά και ξανά. Άϊντε και καμιά παρεμβασουλά και ξανά απάντηση σε επιστολές.
Δεν είδα πουθενά ΑΠΕΡΓΙΑ , μια πορεία διαμαρτυρίας, κάτι τέλος πάντων που να δικαιολογεί τον τίτλο της ΠΑΣΥΝΟ ως «συνδικαλιστική ομοσπονδία» τίποτα .
Μονάχα απαντήσεις σε επιστολές , συναντήσεις με τον Υπουργό, στήριξη σε δημοσιογράφους;;;;;;;;;; και εμμονή στην διάλυση των κυταρροστατικών.
Αυτά κατά την ΠΑΣΥΝΟ είναι και η απάντηση και ο τρόπος αντίδρασης των εργαζομένων νοσηλευτών , απέναντι στο υπουργείο που εδώ και χρόνια κωφεύει και έχει αφήσει στο έλεος του θεού τους νοσηλευτές να δουλεύουν υπο και απαράδεκτες ,τριτοκοσμικές και μεσαιωνικές συνθήκες.
Με χαμογελάκια και φωτογραφίες με τον υπουργό απαντούν οι μεγαλοσυνδικαλιστές μας στο αδιέξοδο που έχει οδηγήσει η αποτυχημένη πολιτική του υπουργείου τους νοσηλευτές.
Φωτογράφε !!!!!!!!! Τράβα και άλλες φωτό μήπως και ικανοποιηθούν κάποια απο τα αιτήματα του κλάδου.
Νεο μοντέλου συνδικαλισμού ................απαντήσεις σε επιστολές ..............φωτό ...........και άγιος ο θεός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ