Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΑΠΕΙΛΕΣ ;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΕΝΕ...................
Αφού δεν κατάφεραν με τα έργα και τις πράξεις τους να πείσουν (ως όφειλαν) τον Νοσηλευτικό κόσμο , να πλαισιώσει μαζικά την ΕΝΕ τώρα απειλούν με εξώδικα, πειθαρχικές κλήσεις και διαγραφές τους Νοσηλευτές .
ΝΕΑ ΗΘΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικά συνάδελφοι Νοσηλευτές ο εχθρός της ΕΝΕ είμαστε όλοι εμείς οι Νοσηλευτές .
Θέλετε μια συμβουλή συνάδελφοι................εγγραφείτε μαζικά στην ΕΝΕ γιατί η ΕΝΕ είναι το σπίτι μας , ανήκει σε όλους μας .
Εγγραφείτε και στείλτε το μηνυμά σας σε όλους αυτούς που έχουν σπιτωθεί εκεί μέσα, οτι ο Νοσηλευτής δεν εκβιάζεται και σε πολύ λίγο θα έχει εκπροσώπηση που θα έχει εκλεγεί απο το σύνολο της Νοσηλευτικής Κοινότητας και όχι απο 3000 .
Η ΕΝΕ ανήκει στο σύνολο των Νοσηλευτών και οχι σε 15 ούτε σε 100 ουτε σε 3000.
Μην σας τρομάζουν οι απειλές , θα εγγραφείτε στην ΕΝΕ γιατί είναι δική σας, γιατί το θέλετε πραγματικά και όχι γιατί απειλείσθε...........

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ν. 3252/04 σχετικά με την υποχρέωση εγγραφής όλων των Νοσηλευτών, όπως ακριβώς περιγράφεται από το 3ο άρθρο του παρόντος νόμου, ανακοινώνει ότι έχει ήδη ενεργοποιηθεί από τα οικεία Πειθαρχικά Συμβούλια, η δέουσα διαδικασία κλήσης σε απολογία των νοσηλευτών που δεν έχουν ακόμα εγγραφεί στο μητρώο της ΕΝΕ.Οι πρώτες κλήσεις σε απολογία έχουν ήδη αποσταλεί και το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία.Το ΔΣ της ΕΝΕ, επισημαίνει ότι ουδείς νοσηλευτής δύναται να εξαιρεθεί από τις περιοριστικές διατάξεις του νόμου και τονίζει ότι η εγγραφή όλων των συναδέλφων στο μητρώο της ένωσης, είναι τόσο υποχρεωτική, όσο και αυτονόητη, θεωρώντας κάθε άρνηση εγγραφής, εκτός από πειθαρχικώς ελέγξιμη, παράλειψη και βαρύτατη προσβολή στο πρόσωπο των 23.500 συναδέλφων που έχουν φροντίσει να τακτοποιήσουν την εγγραφή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ