Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΕΦΤΑΣΕ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ !!!!!!!!!!

Ο κόμπος αγαπητοί μου συνάδελφοι , για τους Νοσηλευτές έχει φτάσει στο χτένι , τα προβλήματα πλέον είναι ανυπέρβλητα , η υπομονή του εργαζόμενου Νοσηλευτικού κόσμου έχει εξαντληθεί προ πολλού, η πολιτεία και το Υπουργείο Υγείας όχι απλώς κωφεύουν αλλά εμπαίζουν νοσηλευτές και εργάζομενους στα Δημόσια νοσοκομεία και κάποιοι αντί να βρίσκονται ως όφειλαν στο πλάι όλων αυτών των ανθρώπων που έχουν κατέβει στο δρόμο κάνουν συνέδρια και εκλογές.
Δεν αρκούν αγαπητοί μου φίλοι πορείες και διαμαρτυρίες , θέλουν τράνταγμα οι κυβερνώντες και τράνταγμα ισχυρό , δυνατό .
Πρέπει δυστυχώς ( σε αυτό το σημείο μας έχουνε φτάσει άλλοι με την αδιαφορία τους και άλλοι με την υποκρισία τους) να υιοθετηθούν άλλες μορφές αγώνα πιο δυναμικές πιο ουσιαστικές.
Απαιτείται συσπείρωση , ενότητα και επικοινωνία με την κοινωνία .
Πρέπει να πάρουμε όλους τους έλληνες στο πλευρό μας , να τους δώσουμε να καταλάβουν τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων μας , να τους κάνουμε να αντιληφθούν πως τα δικά μας προβλήματα σύντομα θα αποτελούν, πολύ σύντομα, μέρος και της δικής τους ζωής μιας και εμείς αποτελούμε την ραχοκοκαλιά του Εθνικού Συστήματος Υγείας .
Πρέπει να κινητοποιηθούμε πιο μαζικά και πιο δυναμικά , ενωμένοι δίχως ιδιοτέλειες για να λύσουμε τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που στο κάτω κάτω της γραφής αφορούν τις ζωές μας και τις ζωές των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ