Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!!!

Λίγα παρασκηνιακά σχόλια απο εμένα ............................
Τι έγινε εκεί στο Συνέδριο της ΠΑΣΥΝΟ ;
Απουσιάζει το ΤΕΙ Αθήνας , Θεσαλλονίκης, Πατρών , Ηρακλείου , Καβάλας , Λαμίας .............
Βέβαια τα ΑΕΙ θα είναι εκεί ..........όπως και το ΤΕΙ Ηπείρου και Λάρισας όπου αν θυμάμαι καλώς οι εκπρόσωποι τους απεχώρησαν απο την εκδήλωση που είχε κάνει η ΕΕΝΑΤ με την δικαιολογία οτι δεν τους έκαναν τα ξενοδοχεία που τους είχαν κλειστεί . Τα ξενοδοχεία ήταν το DIVANI ΚΑΡΑΒΕΛ και κάποιο άλλο επίσης πολυτελές ξενοδοχείο κάπου στην βασιλίσσης Σοφίας , το οποίου το όνομα δεν θυμάμαι.
Τι να πει κανείς ;
Φαίνεται στο συνέδριο της ΠΑΣΥΝΟ έχει πέσει πολύ χρήμα...................!!!!!!!
FREDERICK ιδιωτικό κολλέγιο στην Κύπρο ...............που δεν αναγνωρίζεται ούτε απο την Κύπρο ούτε και απο τον ΔΟΑΤΑΠ .............! Έχει όμως την αιγίδα και την υποστήριξη της ΕΝΕ .
Παραμύθιασαν τον κόσμο λέγοντας του πως ο τίτλος τους θα αναγνωριστεί ........με την αλλαγή του Νόμου πλαισίου.
1. Ο Νόμος πλαίσιο μιλάει για προπτυχιακούς τίτλους και για επαγγελματικά δικαιώματα και όχι για μεταπτυχιακούς τίτλους.
2.Ένα ιδιωτικό ξενόγλωσσο Πανεπιστήμιο για να αναγνωριστεί πρέπει να είναι αναγνωρισμένο στην χώρα όπου εδρεύει το Πανεπιστήμιο .
Τι τίτλος θα αναγνωριστεί στους έλληνες αποφοίτους του FREDERICK λοιπόν , όταν ο τίτλος τους προέρχεται απο ένα «Πανεπιστήμιο» που δεν αναγνωρίζεται ως Πανεπιστήμιο ούτε απο την χώρα στην οποία βρίσκεται η έδρα του και πως στο καλό θα εκμεταλλευτούν «υποτίθεται » τα διατάγματα της Ε.Ε. όταν γίνεται μόνον λόγος για επαγγελματικά δικαιώματα και προπτυχιακούς τίτλους ;
Αυτό το ΥΥΚΑ το ξέρει ; Αν δεν το ξέρει θα το μάθει ούτως ή άλλως , όπως και το ΥΠΕΠΘ γιατί η απάτη και η αλλαζονεία ορισμένων πρέπει να λάβει επιτέλους τέλος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ