Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Ο ΟΚΑΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΕΤΑΙ

Πάλι το θαυματάκι του θέλει να κάνει ο «Άγιος» της ΕΝΕ. Με συνοπτικές διαδικασίες και αφού «ολοκληρώθηκε» και καλά ο διάλογος περί του γνωστού Νομοσχεδίου που περιλαμβάνει και διατάξεις για τον ΟΚΑΝΑ, κάποιοι εξακολοθούν να ποιούν την νήσσαν και κρύβουν την αλήθεια απο τους Νοσηλευτές και τις Νοσηέυτριες του συγκεκριμένου οργανισμόύ.
Το σχέδιο λοιπόν εξόντωσης των Νοσηλευτών είναι πάρα πολύ απλό. Θα ενταχθεί λοιπόν ο ΟΚΑΝΑ με μορφή ιατρείου στα Νοσοκομεία της χώρας αλλά το Νοσηλευτικό Προσωπικό που εργάζεται μέχρι σήμερα στον ΟΚΑΝΑ και ομολογουμένως προσφέρει έργο, θα ενταχθεί πλέον στην Νοσηλευτική διεύθυνση κάθε Νοσοκομείου και προσέξτε, θα διατίθεται αναλόγως και στα υπόλοιπα τμήματα του Νοσοκομείου αναλόγως αναγκών.
Η παρούσα διάταξη την οποία τις επόμενες ημέρες θα την αναρτήσω, έτσι για να μην λένε , οτι μιλάμε στον αέρα θέτει επι της ουσίας τους Νοσηλευτές του ΟΚΑΝΑ στις διαθέσεις και τις ορέξεις οποιασδήποτε διοίκησης, τους μετατρέπει κυριολεκτικά σε πασπαρτού της κάθε Διευθύνουσας , κάνοντας τους ευάλωτους σε εκβιασμούς οποιασδήποτε φύσεως .
Διαλύουμε λοιπόν τον ΟΚΑΝΑ , απαξιώνουμε το Νοσηλευτικό του Προσωπικό και τον ρόλο τους στην Πρόληψη και στην ουσία ανοίγουμε τον δρόμο της ιδιωτικής συνταγογράφησης της μεθαδόνης με οτι αυτό συνεπάγεται.
Σαφώς και πρέπει να σπάσει το μονοπώλιο της Μεθαδόνης και να δοθεί και νομικά η δυνατότητα σε ιδιωτικής μορφής κέντρα να οργανώνουν ανάλογα προγράμματα. Αυτό όμως πρέπει να γίνει με αυστηρά κριτήρια, προϋποθέσεις και έλεγχο και όχι πάντως με θύματα τους Νοσηλευτές και την Νοσηλευτική, της οποίας ο ρόλος απαξιώνεται για ακόμη μια φορά δια χειρώς Αβραμόπουλου, ούτε φυσικά με θύματα τα παιδιά που έχουν πέσει στην παγίδα των ναρκωτικών.

Και κάτι για εσωτερική κατανάλωση, κάποιος στο Ίλιον μας παρακολουθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ