Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ !!!!!!!!!

Η αλητεία τους και η θρασυδειλία τους δεν έχει όρια. Εξακολουθούν να σπιλώνουν υπολήψεις στην περιοδικάρα τους «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ» για συνάδελφο, ο οποίος παρεπιμπτόντως έχει και τεράστιο πρόβλημα υγείας. Είναι η σύχρονη νοσηλευτική που κάποιοι «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ» ήθελαν να διδάξουν στους φοιτητές μας. Ο ιδρυτής της «σύγχρονης νοσηλευτικής» Κος Δάγλας ως φαίνεται ως ασθενή ορίζει μόνον εκείνον που δεν τον ενοχλεί και δεν μπαίνει εμπόδιο στα συμφέροντα του. Αυτά θα διδάσκατε κύριε Δάγλα στα ΤΕΙ, με αυτό το κριτήριο αντιμετωπίζετε τους ασθενείς σας; ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ...... ΜΑΓΚΑΣ !!!!!!!!!!!!
Όσο για τον τραμπουκισμό για τον οποίο κατηγορείς τον συνάδελφο, πρέπει τραμπούκους να πεις και τους φοιτητές που σε εκδίωξαν κακείν κακώς απο το ΤΕΙ πριν λίγο καιρό.
Πες μας όμως δεν είναι τραμπουκισμός όλες αυτές οι διώξεις που έχεις εξαπολύσει εσύ και οι όμοιοι σου, σε συνάδελφους όλον αυτό τον καιρό, τραμπουκισμός δεν είναι οι άτοπες και χωρίς καμία νομική στήριξη και αιτιολογία μυνήσεις και αγωγές κατά δασκάλων σου που μέχρι εχθές παρακαλούσες να σε πάρουν ωρομίσθιο στα ΤΕΙ; Τραμπουκισμός δεν είναι οι συκοφαντίες που εξαπέλυες δια τηλεφώνου δεξιά και αριστερά απο φόβο και μόνον για την ΕΕΝΑΤ , πήρες διοικητές νοσοκομείων , διευθύνουσες και διέσπειρες ψεύδη ανυπόστατα μονάχα που τότε πήρες την απάντηση σου.
Τώρα τι θες ;
Μάλλον θα θες και άλλες απαντήσεις....................θα τις έχεις σύντομα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ