Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ

Σεβόμενοι ως επαγγελματίες υγείας, την ανάγκη του πολίτη για ενημέρωση μετά το θέμα που έχει προκύψει με την περίφημη «Νόσο των Χοίρων», μέχρι στιγμής , προβήκαμε σε αναρτήσεις απο έγκυρες επιστημονικές και άλλες πηγές σε μια προσπάθεια να ενημερώσουμε όσο πιο υπεύθυνα γίνεται τους αναγνώστες μας.
Επειδή, όμως το τελευταίο 24ωρο παρακολουθήσαμε μια συστηματική και μεθοδευμένη προσπάθεια τρομοκρατίας της κοινής γνώμης, απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άλλά και απο ευρύτατα διαδεδομένες ιστοσελίδες και ιστολόγια με ανυπόστατα δημοσιεύματα και αναρτήσεις, οφείλουμε να ειδοποιήσουμε τον κόσμο , να μην παρασύρεται απο αυτόν τον παράλογο πανικό που προσπαθούν να προκαλέσουν στην ελληνική κοινωνία και τους έλληνες, διάφοροι «καλοθελητές».
Απλά σας ενημερώνουμε , πως η συγκεκριμένη νόσος είναι μια ίωση ελάφράς μορφής , όπου οι επιπλοκές της μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο σε ποσοστό ανάλογο με μια «κοινή» γρίπη.
Αν έπαιρνε κανείς τα επίσημα στοιχεία των χωρών ,όπου δηλώνονται τα κρούσματα της παρούσας νόσου, θα διεπίστωνε πως οι θάνατοι που έχουν προκληθεί απο επιπλοκές της κοινής γρίπης είναι ανάλογοι των θανάτων που ανακοινώνονται και αφορούν την «νόσο των χοιρών»
Οποιαδήποτε μορφή γρίπης, υπο συνθήκες και μετά απο επιπλοκή μπορεί να προκαλέσει θάνατο.
Προς θεού μην πέφτετε θύματα της παραπληροφόρησης και των παιχνιδιών των ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ