Τρίτη 28 Απριλίου 2009

TYXAIO ΓΕΓΟΝΟΣ !!!!!!!!!

Συσκευασία που περιείχε δείγματα του ιού της γρίπης των χοίρων και μεταφερόταν με ελβετικό τρένο εξερράγη, ανακοίνωσαν οι δημόσιες αρχές,τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.
Το κιβώτιο ήταν γεμάτο με ξηρό πάγο και περιείχε δείγματα του ιού, που προοριζόταν για το Εθνικό κέντρο κατά της γρίπης στη Γενεύη.
Και εγω με τον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης ρωτάω : ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ;
Μπροστά στο χορό των εκατομμυρίων , που έχουν στήσει οι φαρμακοβιομηχανίες εδώ και χρόνια, τίποτε δεν είναι τυχαίο.
ΠΩΣ ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;
Στο βωμό του κέρδους, τα πάντα όλα..............
ΑΨΟΥ !!!!!!!!!!! ΑΨΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ TAMIFLU !!!!!!!!!!!


Δείτε όμως πως μπάζουν την ανθρώπινη ζωή στα Χρηματιστήρια του θανάτου

"Αυτός ο οποίος θα ωφεληθεί τώρα από αυτόν τον θανάσιμο ιό είναι ο πιθανός κατασκευαστής ενός νέου εμβολίου, όπως προκύπτει απο την ερευνα που πραγματοποίησε το Reuters , και κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι επειτα απο την εμφανιση της γρίπης των χοίρων την Παρασκευή 24/4/2009 οι μετοχές δύο επιχειρήσεων αυξήθηκαν αρκετά - φαρμακευτικά είδη Biocryst κατά 26 τοις εκατό και Novavax κατά τουλάχιστον 75 τοις εκατό. Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι οι μετοχές της ελβετικής Roche ανέβηκαν στο 3.48 τοις εκατό, ενώ οι μετοχές Gilead μειώθηκαν κατα δέκα σεντ σε 45.80 δολάρια απο 45.90.

Αλλά οι ανώτεροι υπάλληλοι BioCryst λένε ότι...

δεν έχουν καμία πρόθεση μια θεραπεία για τη γρίπη χοίρων.

Η φαρμακευτικη εταιρεια Baxter εξέτασε τον ιό της γρίπης έναν μήνα πριν.Και ισως να ευθύνεται και για την εξαπλωση του ιου και την μολυνση σε ανθρωπους.

Εντούτοις, η επιχείρηση Α.Ε. της Baxter International επιβεβαίωσε το Σάββατο 25/4/2009 ότι λειτουργούσε με το cWho για να παραγάγει ένα εμβόλιο που θα απέτρεπε τη διάδοση του ιού. Η επιχείρηση έχει αναπτύξει αρκετά την τεχνολογία για να παραγάγει ένα απαραίτητο φάρμακο σε σύντομο χρονικό διάστημα.

- Η Baxter ζήτησε από ένα δείγμα ιών από το cWho για να κάνει την εργαστηριακή δοκιμή για να αναπτύξει, ενδεχομένως, ένα πειραματικό εμβόλιο - δήλωσε ο εκπρόσωπος της BAXTER Christopher Bona στη Chicago Tribune.

Ακριβώς έναν μήνα πριν, η θυγατρική της επιχείρησης έστειλε κατά λάθος έναν ιό που θεωρήθηκε οτι ειναι για τα πουλιά στα εργαστήρια . Τα δείγματα προορίστηκαν για τη χρήση εργαστηρίων, και ευτυχώς, κανένας από τους υπαλλήλους που ήρθαν σε επαφή με τον ιό δεν ειναι μολυσμένος. Ο εκπρόσωπος της ΒΑΧΤΕΡ είπε τότε ότι τα δείγματα της εποχιακής γρίπης επρόκειτο να σταλούν στο εργαστήριο, αλλά ότι ένα είχε γίνει λάθος και σταλθηκε αλλου.
Το ενδιαφέρον ομως είναι ότι έναν μήνα πριν από το ξεμπλοκάρισμα της επιδημίας, η Baxter εργαζόταν στα δείγματα ιών γρίπης.Και το ενα δειγμα ανοιχτηκε απο επιστημονες της εταιρειας που δεν ειχαν λαβει τα απαραιτητα μετρα.

Βγάλτε τα σύμπεράσματα σας

ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ